یعنی اردشیر روزس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی اردشیر روزس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل دیشب خیلی مزخرف گفت(sm120)نقل قول:
تمیرینات پشت درهای بسته انجام میشه ف معلومه روزه میگیره نمیخواد کسی ببینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانچینی گزینه اصلی هدایت تیم ملی ایتالیا (sm120)
من با اردشیر روزه میگیرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط به این خاطر قبولش دارم که اردشیر دشمنشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قزوینیه میخواسته نازه زنشو بکشه ...میگه حقیقیه من چطــــوره!!(sm120)سوژه جق قزوینیا شده(sm120)نقل قول:
با ارده شیره؟(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو پدر و مادر زنش میمیرن ، میخواسته به زنش دلداری بده ، میگه بی پدر و مادر من چطوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داشت اصلا(sm30)
می خواستن به زور جلالی رُبا خودشون همراه کنن که به به و چه چه کنه(sm120)نقل قول: