من از نگاه کردنت، پرستشو شناختم
خدا رو سجده میکنم، از این بتی که ساختم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از نگاه کردنت، پرستشو شناختم
خدا رو سجده میکنم، از این بتی که ساختم(sm50)
پیرلو من یاد راسل کرو میندازه تو فیلم گلادیاتور (sm50)
(sm172)فردا مشخص میشه مادر جان اسنو کیست ایا
(sm2)عسلام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی از کارمندان صداوسیما در این باره می پرسی مثال معروفی دارند از شبی که در حین پخش بازی های جام کنفدراسیون ها ، بعد از پنالتی پیکه ، تصویر شکیرا روی آنتن سیما رفت و ناظر بیچاره پخش که اصلا تصویر کسی که روی آنتن رفته بود را به عمرش ندیده بود برای نشان دادن این خواننده غربی جریمه سنگینی شد.(sm30)
آیا شما ندارید از مادر جان اسنو نشانه
ترک سومش کاور یه مداحیه (sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm3)
عنوان اپیزود بعدی به سه چیز مختلف در جهان نغمه ها اشاره میکند، عنوان رقصی با اژدهایان نام پنجمین کتاب نغمه های یخ و آتش نیز میباشد.از سوی دیگر این نام اشاره به یکی از بزرگترین جنگ های داخلی در زمان حاکمیت تارگرین ها نیز اشاره دارد.جنگی بین اگان دوم و خواهر ناتنیاش رینیرا تارگرین بر سر جانشنینی بر تخت پدرشان ویسریس اول، که بین سال های سال 129 پس از ورود اگان تا سال 131 پس از ورود اگان به طول انجامید. در نهایت هر دو شهریار رقیب کشته شدند، و پسر رینیرا، اگان سوم به تخت نشست. همچنین رقص با اژدهایان شعری است که جنگ داخلی بین خاندان تارگرین (House Targaryen) را بازگو می کند.این شعر به طور معمول توسط دو خواننده یک زن و یک مرد اجرا می شود. این یک شعر نیست، بلکه مجموعه ای از ترانه به هم بافته شده است که یک داستان را روایت می کند.
(sm50)
یک روایت داریم که جان اسنو خواهرزاده ی ند استارک بود نه بچش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه فاک مای هارت (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو تاپیک کامینگ سون ها بیانیه ی صادر کرده (sm2)
جدی میگی؟(sm2)نقل قول:
من گوش ندادمش...تو تاپیک البومش ی بنده خدایی خیلی دار روش مانور میده...دهن سرویس گفت کاور ی اهنگ خارجیه اسکلمون کرده بود پس(sm2)
فنلاندی لینک مداحی رو بده لطفا میخوام استفاده کنم
نه بابا برو دانلودش کن اصلا انگار قبلا همین ملودی رو تو هیئتا شنیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدولی هم شد خواننده برا طرفداری اخه(sm70)
(sm3)نقل قول:
(sm108)(sm2)نقل قول:
سلام (sm128)نقل قول:
آلبومشو گوش کردی ؟ (sm59)(sm120)
یه چیز داریم به نامه کَپه!! که نصفه شبا باید بزاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نمیزاری؟(sm70)
دهن سرویس من به خاطر آپلود بیدارم تو چی عین جن(sm30) میبینم ساعت 3 شب پست میدی ؟ ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیدم بنده خدا سوال واسش پیش اومده خواستم شفاف سازی کنم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm108)نقل قول:
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
(sm108)
تورو خدا این آواتارتو عوض کن با این صندلی فلزی عهد بوق جان خودت عوض کن (sm70)
اوووووووووووووووووف کُشتی مارو با این نیکولت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم آهنگ محسن فردا حتما میاد ؟؟
اگه بیام و نیومده باشه عصبی میشماااا (sm178)
به به به به به به چه هیکلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
آخه این خداوکیلی کجاش خوشگل و هیکلیه از سر انگشت پاهاش برو به بالا بین چی میبینی (sm2)
دراز و بی رگ (sm3)
کاهش تعداد داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۴
رئیس سازمان سنجش از کاهش تعداد داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۴ خبر داد و گفت: تعداد داوطلبان امسال ۸۷۷ هزار و ۸۳۵ نفر است که نسبت به سال گذشته ۱۵۳ هزار نفر کاهش داشته است. ۵۸.۸۲ درصد داوطلبان امسال زن و ۴۱.۱۸ درصد داوطلبان مرد هستند.
(sm25)
مگه از نوادگانِ پیامبرِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نه هنوز ک گوش ندادم(sm120)
(sm2)دیشب جاده قدیم کی دید بریکینگ بد رو اسکی رفته بودن
للهم اجعل عواقب امورنا خیرا#ریشخند
#لاریجانی
#بروجردی
#لباسـشب
#نمایندهـاروپا
#مطهری
#ریشخند
#لاریجانی
#بروجردی
#لباسـشب
#نمایندهـاروپا
(sm2)(sm30)
(sm3)
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد اعلام کرد
(sm178)شواليهي آواز ايران در اصفهان و اهواز كنسرت ميدهد؛ درفش كاوياني بعد از ماه رمضان ميآيد