پس حالا که اینطوری شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هااااااااااااا بیااااااااااا(sm185)(sm184)
نمایش نسخه قابل چاپ
پس حالا که اینطوری شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هااااااااااااا بیااااااااااا(sm185)(sm184)
جوووووووووووووووووونننننن نننننننننننننننننن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خانوما توهین کردن رعایت نکردن قوانینه دیگه(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار سر فرصت داستانو واست تعریف کنم ، اونوقت خودت میگی خنگیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا با اين آواتار همچين بيراهم نميگه واسه خودت مردي هستي ماشالله (sm2)
(sm25)
نگاهی به پرفروش ترین آلبوم سال 93
«پاروی بی قایق»ی که به مقصد رسید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm180)
(sm3)
چه سکوتی حکفرما شده (sm120)
برای اینکه فضا کمی عوض بشه ، شما را به دیدن عکس زیر دعوت میکنم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم فوتبال بازی کردنش و گذاشته بود (sm2)
فوتبالش زیادم بد نیست (sm120)
یاد ایشیزاکی رو زنده میکنه(sm120)
خیابانی گزارش کنه (sm120)
حالا دو تا صادقی تو زمینه ، امیر حسین صادقی و امیر حسین تتلو (sm120)
حالا تتل با قد بلندی که داره ، با پا توپ رو کنترل میکنه(sm2)
تعجب میکنم هنوز این یابو رفدارم داشته باشه دوگانه رو میگم مردک دستمال کش چاوشی بود جواب اینارو بدید پررو شدن
حرصم میگره لایک این قزمیتا تو فیس بوک از چاوشی بیشتره مگه چی خوندن آدم نردبون یه کس دیگه باشه خودشون بیشتر از رئیسشون بگیرن خیلی مسخرس
پارو با قاب شیشه ای, 10 تومن
خودشون شیشه ای کردن یا ارجینال ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینالنقل قول:
مینا بزن لهش کن (sm2)
تو خیابون بودم یه بنر زده بودن مجمع دیوانگان حضرت ابولفضل (sm2)یاد مجمع خودمون افتادم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چه شخصيت لطيفي دارم (sm172)
بیابانکی در دفاع از شورای ترانه عنوان کرد
عشق دم دستی و سخیف در ترانهها
نقل قول:
شعرهایی که به این شورا میآید، شعرهایی است که قرار است به قالب صوت دربیاید که هم ممکن است دکلمه باشد و هم قطعه موسیقی و یا نمایشنامه موزیکال. شعرهایی که برای تبدیل به موسیقی میآید، بخشی مربوط به شاعران بزرگ میشود؛ هم شاعران کلاسیکی چون حافظ، مولانا، فردوسی، سعدی و دیگران و هم شعر شاعران بزرگ معاصر چون سهراب، قیصر امینپور، فروغ فرخزاد، شاملو، نیما، مهدی اخوان ثالث، حسین منزوی، حمید مصدق، هوشنگ ابتهاج، محمدرضا شفیعی کدکنی و دیگران. این آثار جزو افتخارات ادبیات کشور است و کاش شرکتهای تولید آلبوم بیشتر از این دست آثار استفاده میکردند. مثلا محسن چاووشی در آلبوم «سیزده» خود از شعرهای شهریار، خیام، وحشی بافقی و مولانا خوانده بود که این آلبوم با استقبال خوبی هم مواجه شد.
سلام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حافظ ناظری تو 6 بخش کاندید احتمالش زیاد گرمی بگیره (sm50)
(sm184) (sm46)نقل قول:
(sm19)اشترم حالت چطوره گوگولم دیلم برات تنگ شده بود (sm176)
(sm120) دیوار دور خانه ی من چینیس
اصلا معنی نمیده
(sm181) البومی بزننقل قول:
ممر تو آخرش سرتو به باد میدی (sm25)
تایید نکن کامنتارو
آهنگ بوي اسيد باز منو بهم ريخت (sm81)(sm81)(sm81)
هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی..(sm81)
(sm187)
(sm34)مجید کاضمی (sm34)
(sm2)اسکل کلیپ خنده دار درست کرده تا موزیک تصویری (sm2)
دیشب اون یارو عجب سوژه ای بود (sm2)
جدا از تحلیلای زیباش ، پست میداد از خودش نقل میگرفت تایید میکرد (sm2)
شماها دستش انداخته بودید من عذاب وجدان گرفته بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناه داشت (sm25)
تو فضای مجازی دستش نمینداختیم میرفت تو اجتماع ک،خلش میکردن (sm120)نقل قول:
اخه دری وری میگفت (sm70)