باتشکر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باتشکر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است
خواستهی ما جمعه ناهار پلو و کباب است
میگم که ارزشش رو نداره چه میفهمن ملت (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)آره بابا کلا ریده شده توش منم همینطوری میرم وگرنه آخرین بازی که تموم کردم gtav بوده....(sm120) تو آخرین بازدید اسفند بود گمونم هروقت وارد میشدم یه سر به صفحت میزدمنقل قول:
(sm74)من فکر کردم با من مشکل داری (sm81) وگرنه تا حالا باهات تماس میگیرفتم (sm19) تلگرام دارم اون به کنار باید باهات تلفنی بحرفم اینطوری نمیشه (sm74)نقل قول:
شمارت مگه همون 0525 نیست آخرش؟(sm81)
اصن طلبید یه نخ ماربلو رو دودش بکنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیدی چقدر حسوده ، بازم داره میمیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا واسا اومدین انزلی اگه گذاشتم پیمان چیزی برداره ، هر کی هر چی دلش خواست برداره آما پیمان ، یک شوپنهاوری نشونش بدم حالا بشین و ببین (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیربه نیستن خالم دختر خاله هامن فقط (sm70)نقل قول:
نکبت چه مشکلی ؟ (sm2) آره همونه هنوز شمارم، میرفتم تراشکاری این مدت تو شرکت گداختار از صبح ساعت 7 تا 5 غروب کیونم پاره میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سره سرپا پای دستگاه وای میستادم اون مواقعی هم که میومدم باران بیشتر با گوشی میومدم البته یه سری تاپیک آلبوم زدم اگه دیده باشی
به فاک رفتن نرسیدم اصن بیام برسم بهشون همون موقع بود دقیقاً که مشغول به کار شدم که دیگه سره یه سری مسائل زدم بیرون از شرکت (sm3)
زنا واقعا دیگه دارن شورشو در میارن ، چرا نباید زنمونو با کمربند بزنیم؟فردا پسفردا بگید جورابامونم خودمون بشوریم دیگه
+99
روزی شیخی به یک گدا رسید
اما گدا به شیخ نرسید .
بنابراین شیخ مقام اول را کسب کرد و گدا دوم شد.. (sm138)
تا مسابقاتی دیگر خدا یارو نگهدارتون (sm169)
ﻻﻑ ﺟﺪﯾﺪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﺪﺍ ﺷﺎﻫﺪﻩ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭ " مدیر گروه " ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭﻟﯽ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﮑﺮﺩﻡ !!!!!!!