درو وا کن عزیزم من اومدم...من با هزار تا عن اومدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درو وا کن عزیزم من اومدم...من با هزار تا عن اومدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم . معذرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه باز بزارین تاپیک شلوغه نمیشه دید اخر چیه (sm25)
نقل قول:
من چه بودم نقش باطل
قايقي گم كرده ساحل
باهزاران زخم بر دل
از عزيزان يادگاري
بي نياز از هر نيازي
یکی هست تو قلبم که هر شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه اون می نویسم و اون خوابه
نمیخوام بدونه واسه اونه
که قلب من این همه بی تابه
( روحش شاد )
همین امشب فقط امشب قط مثل خود عاشق شدن باشنقل قول:
در اوار همه ایینه ها تکرار من باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی که کوله بارت رو
میون گریه میبستی
یه احساسی به من میگفت
هنوزم عاشقم هستی
یک روز رسد شادی اندازه یک دشت...یک روز رسد غمی به وسعت دریانقل قول:
البته خودم توش دس بردم
(sm10)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای همیشه و هنوز قلبم ، خبر داری داره میسوزه قلبم
جای اینکه تشنه ی خونم باشی ، یه بار شده
دل نگرونم باشی؟
چاووشی
ممنون بابت این همه شهامت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهک عزیز الان دیگه شده لاست کویین عزیز (sm59)
در ضمن من که نخندیدم که (sm54) انقدر واسه خودمم پیش میاد از این دست اشتباه شنیدن ها...
موفق و شاد باشی (sm10)