(sm2)کامنتارو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)کامنتارو ..
صدای ملکوتی سندی شنبه 30 بهمن 1395 - 12:18:39
2 8
صدای قدرتمند سندی و شعر های با مفهوم اون لرزه به بدن هر انسانی می اندازد
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایناروم بوخون .. :l
خودم طرفدار سندیما ولی این یکی عالی بود(sm2)
(sm74)
آین آخرین پستم بود در این زمینه ..
(sm134)
بمیر ...
البته من با سینجول بودم نه میرانجمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشی فوکیدی!?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فوک گفتی با میر انجمن ..
عزیزم ، برا دقایقی هم که شده آددم باش
می موس خودتو معرفی کن ..
فوکی بیچاره اصا یادم رف آلبوم شاهینو پلی کنم این وسط گم شد بحث موزن اومد وسط .. :l
(sm27) پلی ..
موج حمایت از شاهنشاها (sm120)
ولی بدون کنسرت فقط دست و پا زدنی بیش نیست (sm2)
آیا در طول تاریخ خواننده ای بوده است که کنسرت نداشته باشد ؟
حداقل پلی بک رفتن یه تکونی دادن (sm120)
چه کنسرت بزاره
چه کنسرت نزاره
چه صدای خودش باشه
چه صدای خودش نباشه
باید به هنرش احترام گذاشت ...
احترام که میزاریم اصن صحبت سر احترام نیست حالا شهرام آذر هم یه چی پرونده دیگه ...
مدرن تاکینک بیش از 90 درصد کنسرتایی که برگزار کردن پلی بک بود ولی بازم میومدن یه تکونی میدادن ... دیگه وقتشو حتی پلی بک بره تمومش کنه وگرنه با این وضعیت اعتبارش زیر سوال میره
دیگه زمان مش قلی خان افشار که نیست بیایم فرافکنی کنیم ماشالا همه مردم یکمی عقل هم در اندرون کله دارن حالیشونه
کنسرت نزاره کارش تمومه خلاص
نمیخواد کنسرت بزاره
اینجا که اروپا یا آمریکا نیست که خواننده بعد از هر آلبوم وظیفه اش باشه که کنسرت بزاره ، اصلا اونجا این حرکت قانون به حساب میاد
ولی ایجا ایرانه اینجا یه نفر با عاووولیه عاووولیه معروف میشه و اسمش سر زبونا میوفته - تو یه همچین جایی و همچین فضایی کنسرت نزاشتن چاوشی کاملا کار درست و عقلانی به حساب میاد
با عرض معذرت این حرفا همش چرته (sm10)
خواهش میکنم
نظرت محترمه
نظر منم اینه همتون خفه شین ..
همتونم میفوکم ..
تو با تار تار ابروهات بزن سر منو بشکن
(sm59)
واقعاً به موقع بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
تاپیک موری جوانی (sm2)رادیکال منصور کی میاد (sm2)
عکس ناسا از وضعیت آب و هوای امروز ایران
این بستنی گزی که جدیدا اومده خیلی جالبه ها .. :l
هرشی بازی جدید اومده دان کردم میریم برا تست ..
بتلفیلد رو اجرا کردم خیلی حال داد اولش .. (sm50)
سینجول حامله کردی چاوشی رو بکش بیرون ...
فورزا هوریزون 3 هم بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نداره