آره 60 گیگ بود دیگه یادم رف چک کنم فشرده اومد یا نه ..
البته یه باگ هایی داره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آره 60 گیگ بود دیگه یادم رف چک کنم فشرده اومد یا نه ..
البته یه باگ هایی داره ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضولی !?؟!
به عنوان تنها طرفدار استاد رضا یزدانی ازت درخواست کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به یه 27 گیگی فشرده یافتم .. :l
rg-mechanics
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم بیا فوکمو بمک ها شیه اعتراضی داری !?؟!
دکل شی شی استاد رضا یزدانی !?؟!
از در عقب ..
بازیای ویندوز 10 رو نمیشه فشرده...پس منتظر نباش
مگر اینکه رو استیم بدن
باگم نداره خیالت تخت
یه نسخه جدید اومده 5 روز پیشه
همه اپدیتها و دی ال سیارم داره
مثل هلو اجرا میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خبر دارم ..
این سیستر تمام ریپکاش من هر دفه دانلود کردم ایراد داشته
99 درصد سایتا هم نذاشتن چه ایرانی چه خارجی
چون فشرده مورد تایید نیست برای ویندوز 10 (sm120)
خو من میگیرم و تاییدش میکونم ..
(sm59)
حساب های ایرانسل توسط یک ابزار هک شده!
هکر اخطار داده که درصورت برطرف نکردن باگ مربوطه، ابزار هک رو عمومی می کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
استاد رضا یزدانی ... (sm59)
سلطان راک ... (sm59)
(sm6)
(sm229)
Palm Trees in the Snow 2015
فوق العاده زیباااااااااااا
In shaire ...
د ویز البوم داد
زرشک
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چرا قیمت البوما تو ایتونز باهم فرق داره؟ مثلا 8.99 دلاره تو ایتونز من 9.99 هست اینو چطوری می شه ردیفش کرد؟ سرور چی پی اون رو تغییر هم می دم همونه
eset 10
AFAX-W333-HFVN-NTHT-THH9
اوف آلبوم The Ways ... (sm50)
از وقتی کاوه آفاق ازشون کشیده بیرون کاراشون خیلی بهتر شده
خواننده ندارننقل قول:
استایل عکساش برام پریده
از همی اولین ترک فقدان خواننده مشهوده
همین که صدای تخیلی کاوه با اون اداهای مسخره اش تو آهنگاشون نیست خودش جای قدردانی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوه خوب میخوند همی الان هر کی میاد از سبک خوندن کاوه تقلید میکنهنقل قول:
دنگ شو اینهمه خواننده عوض کرد همشونم خوبن اینا یکی پیدا نکردن تو تهرون
اداهای تخیلی درمیاره تو خوندش که شخصا اصلا نمیتونم تحملشون کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد همایون خیلی تخیلی تر تشریف دارهنقل قول:
اون که جای خود داره - ولی الان کاوه یغمایی رو نگاه کن چقدر ساده و خوب میخونه بدون دلقک بازینقل قول:
(sm2)مشکل اینجاس من از خوندنش خوشم نمیاد اتفاقانقل قول:
تو طرفدار کاپی تشریف داری (sm2)نقل قول:
با همین دست خالی و سردم (sm50)
دمو آلبوم جدید کاوه آفاق چقد شرووره
فکر کردم فقط خودم مردم (sm81)
گرچه یک بی چراغ شبگردم...