تو خودت هم دوست درجه یکی :| (sm2)پس از این ببعد "دوست" اسم رمزه خره ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خودت هم دوست درجه یکی :| (sm2)پس از این ببعد "دوست" اسم رمزه خره ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعله ، در جریانم ... شیرینی آدم رو نمیدی اونوقت ادعای رفاقت هم میکنی دوست عزیز ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه بوده ، خیلی وقته ، هنوز با کلمات رمزی آشنا نشدی ؟؟
میخوای میونه یِ منو با عمه نوید خراب کنیا ، من بهونه میارم شوماها گندشو در نیارین بگین باشه (sm70)نقل قول:
دل منم واست شور میزنه (sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل من هنوزم صابونیِ (sm70)
خوش اومدی (sm127) رفتی دکتر؟
الکی؟ الــــــــــکی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)
(sm70)
نه؛ من خودم دکتر قابلیم ، تو بچگی خیلی دکتر بودم خیلیا رو مداوا کردم (sm70)
بیا قم حالا میدم شیرینی هم(sm2)نقل قول:
یعنی به همین دلیل اسم خر میگن بهش همین شیرینی و اینا (sm59)؟
عمع ی نوید ؟؟؟ من میگم خود نوید هی قطع و وصل میشه ...نقل قول:
آها ، باشه ، کژ نمیدم
نوید مبارک باشه
واقعنی الکی گفتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]