مرتیکه چلغوز چه خودشم گرفته حتی جوابم نمیده ای تو روحت (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرتیکه چلغوز چه خودشم گرفته حتی جوابم نمیده ای تو روحت (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل نیس همه وین سونا اینجوریه دیفالتش من الان 8.1 دارم درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باید قابل تغییر باشه
همچنان منتظر 10نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه می خوام یه سیستم جمع کنم در حد ابر رایانه تازه اور کلاکش هم می کنم(sm50)
(sm118)ماه دیگه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) می خواستم ببینم هستی یا نه
الان arrow یعنی تموم شد ؟ (sm98)
اخ جون فردا (sm118)
(sm169)
فردا چه خبره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بودی دیوث نیستی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیغام خصوصی
پیغام خصوصی
یه درد مطمئن مفاصل منو ، کلافه کرده بود (sm50)
این امیر الان میره می خونه(sm2)
من از نهایت شب حرف میزنم (sm50)
دوباره وقتشه جنون بگیرم یا بگیرن ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اره اما چون شات میگیرم اونطور مشخص نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیرن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا جون هر کی دوست دارید گیم او ترونز این قسمتش خیلی حساسه ادم باشید عکس نذارید تا ۲۴ ساعت بعدش (sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نسخه دیگه ویندوز 10 امرو لو رفت ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
و مهمتر از همه اینو هم ببین ..
باع فصل بی هیجانی میشه پ به درد نمیخوره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27) فردا امتحان ..
چه گلی زد (sm118)
- (sm50)
چه پنالتی گرفت (sm2)
بازم پنالتی (sm2)
اینو درست گرفت ولی (sm120)
(sm54)(sm120)
معجون دردمندی از سر درد و دردسر(sm50)
بر شب من گر گذری
همچو پیک سحری
غم دل ببری (sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)