صابر هماهنگ کن میام پیشت بارون بیاد
بارون ریز... با کاترینا هماهنگ نکنی
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر هماهنگ کن میام پیشت بارون بیاد
بارون ریز... با کاترینا هماهنگ نکنی
دیوث هرکاری بکنم اینم میکنه سریع رفتم آواتار عوض کردم اینم رفت عوض کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگه نوید اغین فقط خوراکش کپیه ......... اصلا اخطار کپی رایت رو به خاطر این آدم زشت و پلید زدن رو فیلما (sm2)
من فکرم رفت سمت جن گیر خوب دقت کردم فهمیذم چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که همشهری ما رو گذاشتی اواتار
به تو چه دلم خواست زشت و پلید هم خودتی اییییشششش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون اییییش گفتنت بشم ک.وس خوشگل من (sm51) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچ نچ نچ
گم شو ک.وس خوشگله(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم نچ نچ نچ
خخخخخخخ یه فکر دیگه ای دارم میگم کسی نیست 2 مین عکس ک.س بزنم ولی کسی لو نده ها فردا بن بشیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ارادت دارم خدمت این همشهری گل تون این همشهریتون خیلی اقاست (sm127)