شما نتونستی یه ماه گوش بدی ولی من هنوزم دارم گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما نتونستی یه ماه گوش بدی ولی من هنوزم دارم گوش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"سبب (sm127) منم که میشکنم"
اگه میتونستی گوش کنی ساعتی یک بار نمیگفتی قلب ساعتی کی پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ ربطی داره من همیشه مشتاق شنیدن آهنگ جدید از شادمهرمنقل قول:
ربطش مشخصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ حرف خنده دارینقل قول:
کلیپ تجربه کن اومد
البته ورژن جدیدش
واقعا خخخخنقل قول:
باعث مسرت انجمنی
لطفا احترام خودتو نگهدارنقل قول:
آره جالب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]