چه اهنگیه به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه اهنگیه به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش بدونی ماتم دنیام بی تو فقط گریه میخوام (sm74)
تو باید احترام خودتو نگه داری حرفاتو نگاه کن این بار جور دیگه جوابتو میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
سبب رو بیشتر از هر آهنگ دیگه ای دوست دارم، خیلی شادمهریه، تنظیم هم خدا، جز بهترین تنظیمها تو آهنگهای ایرانیه به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اهنگ شاخیهنقل قول:
یادم میاد زمانی که اهنگش تازه اومده بود همه تو ماشین یا گوشی اهنگشو پخش میکردن
خیلی عامه پسند بود
ب نظر من بعد از تقدیر سبب بهترین ترانه شادمهر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماندگار هم خیلی خوبه
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من
(sm50)