رفت کیون ممر بزاره
نمایش نسخه قابل چاپ
رفت کیون ممر بزاره
اگه سینا بود هفت صبح اهنگ رو سایت بود(sm172)
چقدر این پایین کاربر نااشنا هست(sm172)
یه داستان نوشتم مجوز نمیگیره واسه چاپ(sm172)
(sm172)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلاش میکنیم یک شب زودتر از آغاز ماه مبارک رمضان برنامه را آغاز و در جدول پخش جای آن را مشخص کنیم. بنابراین برنامه احتمالا از چهارشنبه ۲۷ خرداد و برابر با ۲۹ شعبان روی آنتن میرود.
قرار نیست برنامه طنز شود اما اشک هم نمیگیریم
وی درباره نحوه شاد شدن این برنامه توضیح داد: قرار است برنامه از رویکرد حزن و اندوه خود خارج شود یعنی اینگونه نباشد که بخواهیم از مخاطب اشک بگیریم بلکه سعی میکنیم فضایی را ایجاد کنیم که لحظه افطار مردم با نمایش ناکامیها و ناملایمات همزمان نشود و حس غم و اندوه به مخاطبان دست ندهد.
مدیر شبکه سه تصریح کرد: بنابراین این رویکرد در برنامه تغییر داده میشود و اینگونه نیست که «ماه عسل» به برنامه بگو بخند و بذلهگویی و طنز تبدیل شود، بلکه فضای آن قدری روشنتر میشود
(sm81)نععععععععععععع
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا نذار دیگه عکس!!!
امیر چرا اینو بن نمیکنی
اقا فیلمو گرفتم بی شوخی
اوه اوه چاله میدون ریخت بهم
(sm70)
چی شد یا خدا
دارم ضبط می کنم
کیفیت خفنی داره
10/10
وسلام
رضا درس تر تمیز کات کنی صدای کاسه بشقاب نیاد
نه اوکیه
(sm2)
هنوز اینجوریم (sm77)
رفت زیر اپ 7.91 مگابایت
320 مگه میزنی الکی حجمو بالا نبر
(sm88)قسمت اخر چجور باشه
زیر اپه دیگه صبر کن تموم شد 10 مین دیگه
کیفیتش خیلی خوبه
اشترم سریع بزن سایت لینکشو بذارم
شانس اوردید کیفیت صدا دالبی بود
حالا می شنوید کف می کنید
Mohsen Chavoshi - Bid Bi Majnoon
ناهید،دارم میام ناهید،دارم میام(sm120)
امیر جدیه
3 دقیقه تا اتمام اپلود
اشترم سرور ممرم بزن
امیر چشمت روشن فقط اینو کم داشتیم یوزر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm30) هم اکنون در تاپیک باجنبه ها حضور دارن
بابا درسته
دیشب چی بهت گفتم
من همینو دارم
یاهوم ترکیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته(sm50)
چرا الکی 320 زدی وقتی کیفیت اونجوری نداره
از اپلود بوی پلی کنی ولوم صداش کمه
دانلود کن تو سیستم گوش کن کیفیتش بالاس