مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فک کردی دارم انلاین میگوشم
در ضمن مرسی (sm120)
کیفیت اهنگ رو فیلم 250 بود بیت ریتش
320 زدم حیفو میل نشه
دمت گرم رضا(sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش عزیزانم
بمیر
لینک سرور ممرو بده
(sm50)
چیکا میکنی یه اهنگه
دانلود آهنگ بید بی مجنون
با کیفیت320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد پس اهنگ(sm50)
(sm2)
(sm77)(sm2)
اسکی نرید دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
جوجو اول دانلود کن ببین راسته یا نه بعد بگو
(sm2)دادش من خودم ریپ کردم گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا امام موسی صدر(sm2)
انلود آهنگ بید بی مجنون
با کیفیت320
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یا حضرت خدیجه
(sm2)
من این لینکو از تو پیج لاین گرفتم(sm2)(sm2)
بنرم برو تو کارش
(sm2)شبکه چاوشیستی قویه
پایینش بنویس انکودر GSSHOP (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ سرعت عملی دارن چاوشیستا(sm120)
آق ممر تکلیف چاوشی نیوز چی میشه
آدرس مادرس جدید نداره؟
(sm120) من افق های تازه ای مقابل این کاور میبینم
سرور ممر
(sm50) چرا از رو سایت پلی میکنی ولومش میاد پایین
(sm2)سینجول میاد کیونت میذارهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیس نرمی داره (sm120)
آهنگساز : محسن چاوشی / ترانه : حسین صفا / تنظیم : بهنود فدوی
من از غل و زنجير مي ترسم
از آه بي تاثير مي ترسم
از اتفاق ظاهرا ساده از اتفاقي كه نيفتاده
مي خندم و از خنده مي ترسم
هر روز از آينده مي ترسم
زير بيد بي مجنون ميشينم
زير شر شر بارون ميشينم
فك ميكنم شايد برگردي
با خودم مي گم بايد برگردي
خنجر واسه ي اين سينه كافي نيست
عاشق كشي رسم تلافي نيست
اي چشم !از ديدن خلاصم كن
از چشم پوشيدن خلاصم كن
اينقد گيجم كه نميدونم
بايد تو رو از چي بترسونم
زير بيد بي مجنون مي شينم
زير شرشر بارون ميشينم
فك ميكنم شايد برگردي
با خودم ميگم بايد برگردي
اینارم بزن پست تپل شه (sm120)
خواهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر بید بی مجنونو خیلی باحال میگه (sm59)
یه پیانویی زیر اهنگ داره خیلی خوبه ملودیش
خراب کردم .. (sm50)
(sm2)امتحانشم رید