خخخخ اگه اینو گفتم مطمئن باش بن میشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخ اگه اینو گفتم مطمئن باش بن میشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس بگو من دستور میدم (sm39) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت برو بگو من دیگه روم نمیشه هی بهش پیام بدم(sm39)(sm2)نقل قول:
امین حبیبی خیلی کارش درسته تا حالا کاراشو گوش کردی ؟؟ تک تک اهنگاش قشنگه الان اهنگای قدیمی که پلی میکنم 20 بارم گوش بدم هر دفه واسم تازگی داره اهنگای امینم واسم همینجورهنقل قول:
امین فقط بد اورد وگرنه الان جزء خواننده های سر شناس بود گرچه الانم هست
الان دارم گوش میدم آهنگ دیگه دیره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیکنه من گفتمنقل قول:
سنگدلا... چرا دگر جور و جفا نمیکنی
جور و جفا بکن اگر مهر و وفا نمیکنی
(sm50)
چی گفتی در مورد یوزر خودت ؟ یا صادق ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زخم دگر بزن به دل مرهم اگر نمی نهینقل قول:
درد دگر بده اگر خسته دوا نمی کنی
(sm50)
حوس کردم فردا 24 ساعت بن بشم (sm51) (sm2) به همین دلیل آواتارمو میخوام بزنم