وقتی خودم میگم یعنی مزاحمتی نیست! (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی خودم میگم یعنی مزاحمتی نیست! (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm111)
ولی هنوز واسم عزیزه (sm50)
بی اعصاب(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وختایی همه چی هست ولی اونی که باید نیست(sm74)
(sm70)نقل قول:
سلیقت تو موزیک چطوره؟؟
به جز محسن کی میپسندی؟؟
بجز محسن ، کارِ خوب(البته به نظرِ خودم خوبن) مثه کاشکی زمستون نبودمِ محمدرضا هدایتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا یزدانی هم بد نیس مثه کجا گمت کردم
امشب تموم نمیشه چرا.....
یه ربع دیگه همیشه همینه(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که 2 صبه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوب!(sm50)نقل قول: