آره راست میگی بیخیال بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره راست میگی بیخیال بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم. شدن که میشه ولی ولش کن روم نمیشه میترسم رومو نگیره ضایع شم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه قبل خرابی سایت یوزر داشتم وقتی سایت درست شد این یوزرو زدم گفتم بش اونم نیمه فعالم کرد تا الان با دست رنج خودم شدم فعال (sm2)
همچو خامُشان بسته ام زبان حرف بخوان از اشاره ها
ما ز اسب و اصل افتاده ایم ما پیاده ایم ای سواره ها
(sm50)
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مثلا 4 هزار بزنه کفر خدا میشه ؟ حتما بت میخوان مدال طلا بدن با این شمارش پست ها که نمیزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شاید یه بار دیگه بش رو انداختمنقل قول:
باید بزارم وقتی مهربون میشه بش بگم (sm2)
اگه نمیخوان مدال طلا بدن پس دیگه چرا دنبالشید شما؟ بگذرید چه فرقی میکنه؟نقل قول:
آرزده ام خواهی چرا؟ آخر شبی از در درا
این عاشق دل خسته را دلشاد کن دلشاد کن
(sm50)
واسه من که فرقی نداره ولی طرف دوست داره مثلا رو یوزر بزنه نیمه حرفه ای یا حرفه اینقل قول:
من اگه بودم هر کی هر چقد دوست داشت براش میزدم (sm70)