تا قبل امروز 58 بودم امروز 6 امتیاز اضافه شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران رو زدم 1-0 میبره(sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا قبل امروز 58 بودم امروز 6 امتیاز اضافه شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران رو زدم 1-0 میبره(sm14)
(sm2)ولی پولادی توپ اخرو خوب زد وگرنه میباخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچي مثل شتر زور نداشت (sm14)
من 52 بودم، شدم 66 یعنی 14 امتیاز داشتهنقل قول:
31+14 --- بد نیست ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور دوم باید هوشمندانه تر پیش بینی کنیم ---(sm14)
خيلي خوبه واسه بازي پنجم به بعد (sm14)نقل قول:
بازی ایران میزنم 5-0 آرژانتین اگر مسی نرینه(sm14)
از این به بعد همه بازی ها تا بازی بعد ایران مساوی میشه (sm2)
نميشه حسين (sm14)
کس تو میگی حسین ساحل عاج مثلا با تمام قدرت نمیاد ؟هر دوره کیون خودشو پاره میکنه تا قهرمان شه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسیایی ها به جز ژاپن و کره کدوماشون مثلا با یه تیم جوون میان ؟استرالیا یا ایران ؟
بعضی موقع ها یه تیم قهرمان میشه که پدیده ی تورنمنت میشه مثل یونان و عراق ولی همیشه اینجوریه ؟
ولی همیشه تیمی که حقش نیست قهرمان میشه ؟
ژاپن تو اسیا بهترین نبوده که قهرمان شده
اسپانیا هم بهترین نبوده که قهرمان نشده
اروگوئه هم بهترین نبوده قهرمان شده
و لی نیجریه به سبک یونان قهرمان شده .به سبک یونان دهن ایتالیا رو سرویس کرده .