به خدا ایمان داری ؟؟؟؟؟؟
خدا , تو جوانه انجیره
خدا , تو چشم پروانه است وقتی از روزنه پیله
اولین نگاهش به جهان می افته...
خدا بزرگتر از توصیف انبیاست
بام ذهن آدمی , حیاط خانه خداست,
خدا به من نزدیکه , همین قدر که تو از من دوری!
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
به خدا ایمان داری ؟؟؟؟؟؟
خدا , تو جوانه انجیره
خدا , تو چشم پروانه است وقتی از روزنه پیله
اولین نگاهش به جهان می افته...
خدا بزرگتر از توصیف انبیاست
بام ذهن آدمی , حیاط خانه خداست,
خدا به من نزدیکه , همین قدر که تو از من دوری!
(sm27)
این شکلک فکش میفتاد کجاس
این شبکه اچ دی ایرانو گرفتین خیلی باحاله فوتبال و والیبال پخش میکنه فقط
فقط توی بازی ایران و آرژانتین اتفاق می افته(sm2)
که یه بازیکنی پرچم کرنر رو از روی عصبانیت در بیاره و پرت کنه اونطرف
بعد داور از وسط زمین خرامان خرامان بیاد پرچم رو بزار سر جاش و خاکشو بگیره
و بدون حتی تذکر از کنار بازیکن آرژانتین بگذره ...
بازم خوبه به حقیقی تذکر نداد بگه:
چرا باعث عصبانیتش میشی بچه روح لطیفی داره، خوب یکمی رعایت کن !!
ديروز سرچ كردم نياورد چيزي (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سیا بازیا دیگه واسه ما رنگی نداره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا لحظاتی دیگر
نکته : دیگر آلبوم نخواهیم زد
امکان نداره ! البته من سرچ کلی زدم یعنی کانالا بهم میریزه 43 تا کانال تی وی و رادیو میاره پسر معرکس یه کیفیتی داره دیگه روت نمیشه بزنی قبلی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)راستی حسین گی دیدم یاد چیزی افتادم دیشب وسط دو نیمه بازی بلژیک یه طرفدار مرد نشون دادن پلاکارد دستش بود عکس لاو گذاشته بود به فلینی گفته بود بیا با من ازدواج کن (sm30)اقا بد صحنه ای بود
(sm9)
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت فقط تو تهران میگیره شبکه 23 که (sm55)
عجب انتخابی هم داشته (sm30) فلینی اخه (sm30)نقل قول:
نه بابا تهران چیه irib hd test قشنگ میاد تو لیست براحتی تبلیغات نداره نه زیر نویس نه وسط دو نیمه بازیکنا رو بیشتر نشن میده کلا تو استدیو نمیره خیلی خوبه
چیزی پیدا نکرد (sm74)
چی کجا ؟ چه فرکانسی ؟
عجبا
(sm2)
باع (sm29) پس چرا نياورد ديروز (sm3)حتما شانس كيريه ما اينجا نميگيرهنقل قول:
چرت نگو اولا که نمیپره دوما تنها نکته ای که به ذهنم میاد اینه که در جریان بازی سرچ کنین چون من دیروز موقع بازی والیبال یهو یادم اومد سرچ زدم اوکی کردمش
فقط والیبال و فوتبال مستقیم نشون میده بقیه ایام روز غیر فعاله
گفتم که واسه همه استانا نیست (sm98)نقل قول:
تهران و مشهد و شیراز و .....
این چی میگه (sm1)
تنها راه اتصال آسان تلویزیون و گیرنده دیجیتال برای دریافت تصاویر به صورت HD، اتصال از طریق کابل و پورت HDMI است. اتصال این دو دستگاه به هر صورت دیگر و با هر پورتی، دریافت و تماشای تصاویر HD را منتفی میکند.نکته : با کابل AV (زرد ، قرمز ، سفید) نمی توان پخش اچ دی را دریافت کرد
باع
ما يه تلويزيون 16 اينچ داريم
(sm2)
اوه پس همینه خیلی مسخرس ! اخه ما دستگاه نداریم انتن سر خود تلویزیونه دیگه اینجا شو فکرشو نمیکردم الان همه شما دستگاه دارین ؟ پس برین یه کابل hdmi بگیریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا
در مورد ما چي فكر كردي الي (sm2)
(sm70)از این سیخ سیخیاس ؟ مهم نیس انتن همون قطعه اصلیش مهمه انتنی که ما داریم فک کنم 6500 تومن خریدم (sm2)وقتی دیجیتالی باشه با در قابلمه هم میشه بهترین تصویرو گرفتنقل قول:
من حسرت اینو میخورم چرا موقع بازی ایران اینکارونکردم (sm1)
تلویزیونایی که دستگاه رو خودشون نیاز نداره دیگه فکر کنم!نقل قول:
ما هم تیوی نو پذیراییمون دستگاه نداریم دیگه رو خودش
ولی من واسه اتاق خودم یه 29 سونی دارم قدیمی ولی پورت اچ دی ام ای نداره متاسفانه! دستگاه داره ولی تیوی نداره (sm98)
خب الدنگ پاشو برو اونجا سرچ بزن مارو اسکل کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابك بيات چقدر قشنگ ميخونه (sm25)
تحريرا (sm88)
(sm120) کمترم سانسور میشه
من الآنم سرچ كردم. نياورد (sm3)نقل قول:
گفتم که نمیگیره! (sm14)نقل قول:
اتاق خودم با دستگاه نگرفت
اون ورم نگرفت
الان سرچ زدم تو نت ظاهرا همه استانا نیومده اینجا همدان ها مشهد که نیست (sm120)
انتن سرخوده ؟ نوید خوب نیگا میکنی اخه کلی لیستش شلوغه لابلای اونا میاد رادیو و تلویزیوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ممر و همتین کو کیون مبارمتونو تکون بدین ببینی واسه شما میاره ؟
نه آنتن سرخود نيستنقل قول:
آره نگاه كردم. نداشت
البته اگرم داشت كه تلويزيون ما hd نشون نميداد
كابلش حتما بايد باشه
ملت دوباره جوگير
پيج راه انداختن ما خواستار تمديد قرارداد كي روش هستيم
ا(sm70)
دلم گرفت اي هم نفس
پرم شكست تو اين قفس
توو اين غبار، توو اين سكوت
چه بي صدا، نفس نفس
(sm74)
اقا پاشین برین یه کابل بگیرین حیفه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم حسابی
جعفر شجونی سارق اموال شمس پهلوی در کاخ کرج گفت: « روحانی استعفا کند تا نظام یک آدم حسابی سرکار بیاورد.» پرسیدند: مثلا کدام آدم حسابی؟ گفت: زیاد داریم، مثلا همین احمدی نژاد. گفتند: احمدی نژاد که هشت سال سر کار بود و وضع کشور بدتر شد. گفت: وضع کشور بدتر شد یا نشد مهم نیست، مهم این است که خودش آدم حسابی بود. پرسیدند: کجای احمدی نژاد آدم حسابی بود؟ گفت: رهبری به او علاقمند بود. پرسیدند: چه نشانه دیگری برای آدم حسابی بودن در او بود. گفت: همین که رهبری به او اعتقاد داشت. پرسیدند: آیا دلیل دیگری هم دارید؟ گفت: بله، دلیل مهم و اصلی من این است که رهبری علاقه بسیاری به او داشت. پرسیدند: غیر از ایشان چه آدم حسابی دیگری در کشور وجود دارد؟ گفت: من هستم، رهبری هست، احمدی نژاد هست. همین ها کافی است.
(sm2)
ادامش در گرو تامین اعتبار یعنی رسما بعد چام چهانی مصرفی نداره (sm120)نقل قول:
دستگاها رو خودشون معمولا دارن کابل رو
ولی تی وی مهم که قدیمای پورتشو ندارن (sm1)