شایان - عروسی
نمایش نسخه قابل چاپ
شایان - عروسی
سلام آقا فرهاد گل.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم های Ismail YK رو کیفیت بالا داری؟
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام علی اقای گل
خوبی ؟
اره دارم با چه کیفیتی میخوای من حقیقتش البوم هامو از سایت های ترکیه گرفتم ولی واقعا کیفیت دارند .
مرسی داداش، خوبم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خوبی؟
داخل اینترنت اصلا کیفیت خوب موجود نیست.
شما با چه کیفیتی دارید؟
من با کیفیت اصلی 320 دارم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم ممنون
یک نمونه برات میفرستم همین الان خوشت اومد . " چشم "
دمت گرم داداش.نقل قول:
عزیزی (sm10)
مرتضی سرمدی - تو رو دوس دارم
نقل قول:
با تقدیم و احترام :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه داداش.نقل قول:
دمت گرم (sm127)
امکان داره آلبوم هاش رو هر وقت تونستید آپلود کنید و بذارید که بچه های دیگه هم، از این لطف بزرگتون، بهره مند بشند؟
(sm10)
نقل قول:
چشم انشاا... (sm10)
البوم هاش زیادن واقعا . هر کدام خواستید بگید
100 در 100 اصل هست.نقل قول:
راستش من فقط گوش میکنم و اصلا توجه نمیکنم که متعلق به کدوم آلبومش هست..
هر آلبومی که به نظرتون زیباتر بود، بذارید، دستتون درد نکنه.
(sm19)
چشم حتما برات میفرستم (sm154)نقل قول:
علی اقا امراه گوش دادی ؟
آره اتفاقا همین دیشب داشتم یک آلبومش رو گوش میدادم.نقل قول:
Emrah - Ya Hey
با چشات از علی دانیال
Emrah - Tırlamışım
این اهنگ نمونه است
Seni seven seni seven
کسی که تو رو دوست داره
Seni seven delidir
کسی که تورو دوست داره دیوونه ست
O hatayı bende yaptım
منم مرتکب همین اشتباه شدم
Her aptal aşık gibi
مثه هر عاشق احمقی
Sonra aydım ya kaybolaydım
اما بعدش به خودم اومدم، اگه گم میشدم چی؟
Peşinde sarhoş gibi
مثه یه مست به دنبال تو
Belli ki tırlamışım
معلومه که دیوونه شدم
Kendimi zorlamışım
خودمو تحت فشار قرار دادم
İsmini yeni koydum
اسمتو تازه گذاشتم
Uzaktan arakadaşım
دوست قدیمی
واقعا زیبا بود (sm176)
سیاوش قمیشی - خاطره
Amir Salesi - Donyaye Majazi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبی دربیدی - همین الان یهویی
مجتبی دربیدی - خانمِ من
(sm157)
مجتبی دربیدی - کم بیا دنبالم (sm98)
سرژیک - پدر
سرژیک - مادر
سعید پورسعید - عطر نفسهات
شادمهر عقیلی - خونه
رامین بی باک - چرا عشقمو نخواست
(sm127)نقل قول:
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو حکایت میکنه
در و دیوار این خونه
(sm81)
سرژیک - عید
Yusef Lateef Gong 2xLP 1978
سهراب ام جی - پیشکسوت (sm50)
(sm2)
سرژیک - عید
سعید پورسعید - لایق
Hamid Askari - Faze Faramooshi
محمد پنهان و مهران داوودی - Leydi
(sm135)