شما حسين شادمهر ماندگار نيستي ؟
Hlsenator
نمایش نسخه قابل چاپ
شما حسين شادمهر ماندگار نيستي ؟
Hlsenator
نه پوریا جان (sm21)
حيف آهنگ وقتي حواست نيست بقيه مهم نيست (sm74)
واقعا حیف شد به نظر من میتونست از سبب هم بهتر باشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي آهنگه قوي بود خيلي (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بشه اهنگ کاملشم لو بره چی میشه من به کل بچه های تاپیک شیرینی میدم(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاش ميشد هاردش رو دزديد (sm173)
اره. تو هم فکرای خوبی به سرت میزنه حالا کی شروع کنیم نقشه رو (sm17)نقل قول:
زنگ خونه رو ميزنيم اومديم ماهيانه بگيريم از شهرداري اومديم ، بعد با دستمال آغشته به يه موادي كه اسمش رو نمي دونم بيهوشش ميكنيم ، كيس رو بلند ميكنيم ميايم بيرون ، الفرار (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه فكر بهتري دارمنقل قول:
Flac ريپ مي كنم همينجا آپ مي كنم (sm70)
(sm25)
(sm120)
محتویات دی وی دی باقی مونده رو چک کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هنوز
چندتا کنسرت کنسرت گذار هم داشتم از بین رفتن
مالزی 2010 حجم یک گیگ(sm25)
مالزی خیلی خوب بود مخصوصا آهنگ بی تو چه تحریرهایی میزنه این بشر (sm127)
اره کنسرتای جدید رو زیاد خوشم نمیاد
موزیک ویدئوها رو هم باید دانلود کنم هیچ کدومو ندارم
به نظر من بهترین اجرای شادمهر اوبرهاوزن 2006 هست .
آهنگ مسافر با اون کت اسپرت سفیدش معرکه بود . تی وی پرشیا پخش کرد برای اولین بار به همراه اجرای آدم فروش
اره دیدم اجرای خیلی خوبی بود مخصوصا مسافر
دیگه مصاحبه هم نمیکنه
كيفيت صدا وحشتناك بالا بود اصلا در وصف نمي گنجه (sm77)
من زیاد از تصویر خوشم نمیاد بیشتر موزیک و کیفیتش مهمه
مصاحبه نوروز ٨٦ يادت مياد با شبكه پن كه ويديو سبب و رسيدي شادمهر عيدي داد
اره گفت باید خودم تنظیم کنم تا همه احساس اهنگ منتقل بشه
مصاحبه ٨٨ با طپش تو طبيعت بودن كه شادمهر گفت من بيشتر نوازندم تا خواننده
از امير قاسمي اصلا خوشم نميومد فرقي با پرچم نداره هر طرف باد بوزه همونطرفيه كلا رنگ عوض ميكنه
اره دقیقا کنسرت گذارش باشه تعریفشو میده نباشه جور دیگه
بعضي كاراي شادمهر جاي تفكر داره
من موندم اين ويديو بغض چي بود آهنگ چي بود چه فكري پشتش بوده (sm25)
هم بغض هم چندتا کار دیگه
شب بخیر پوریا جان(sm10)
شب بخير فربد عزيز (sm72)
به گفته خودش بمبی تو راهِ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
farbod سلام اقا این کنسرت مالزی 2010 لینکش بده اگه مدوره ممنون
قضیه ی رادیو جوان چیه.یه عکسی از پستی که رادیو جوان تو تلگرام گذاشته بزارین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت صحنه کنسرت Washington DC 2015
دمت گرم حسین . . . اینو نداشتم (sm10)نقل قول:
یعنی دهنشون سرویس . . . هر چی کار تاپ داشت شادمهر لو دادن . . . اه . . .(sm178)(sm81)(sm1)
خواهش میشود شاهرخ جان قابل شمارو نداشت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگو بعدش دی جی مریم خونده همون به اسم پس تو کجایی اونم گوش بدی بد نیست زمین تا اسمون با هم فرق دارن(sm10)
آقا یکی پیگیر بشه دیگه . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کی لو رفته؟چه سالی؟نقل قول:
پوریا جان مالزی رو داری یه لینک بده جون هر کی رو میپرستی؟(sm74)نقل قول:
هلاک کردین ما رو انقد تعریف کردین . . .(sm176)