چی شده
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده
فکرشو می کردم. اینا صادر میشه دبی
این ساس بود که (sm2)یاد مارتین کیون بخیر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه شاشو فن هم اضافه شده به فرهنگ لغات فوتبالی (sm2)من یک شاشو فن هستم (sm2)خدا بگم چیکارت نکنه مارادونا آبروی ما رو بردی (sm2)
این شبی که میگن شب نیست اگه شبه مثل اون شب نیست
هیچ تحریمی مثل امشب نیست (sm2)
40 سال در مورد سینما رکس و کشتار حجاج 65 دروغ گفتن احدی باور نکرد تا گندش در اومد این یکی کمتر از 10 سال پیشرفت داشتیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی هرکی رو خوش دره یره (sm3)
کسی اینجا ***** شکن کامپیوتر و لینک فیلم پشت و خنجر رو داره
چقد اینجا خلوت شده این الیاس و امیر گولاخ کجان
چه روزايي بود(sm10)
(sm50)تحریم ها اعمال شد
خاک عالم بر سرش (sm98) یه آدم اینقدر وحشی (sm54)
لک لک غمگینی به روی دودکشت هستم(sm50)
(sm50)
بالاخره بعد مدت ها یه قسمت خوب دادن
گوه تو قسمت خوبشون ..
وقتی نمی میرم ... (sm50)
(sm50)
وا حضرتا وای ددم وای
(sm81) یه لپتاپ ۴۰ میلیون
یا خدا (sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیکش باس بیشتر میبود ..
واس لپتاپ خوبه
صوبت نکن ..
شما الان باید ترکیه باشی برای هم بازی شدن با آقای پژمان بازغی و یک کار بین المللی ..
برچی آخه (sm120)
خب در حال فیلم برداریه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش اینه قیمت 2 3 برابر شده ..
ماموریت غیر ممکن اومد .. :l
همه چیز، دو سه برابر شده
تو احمقی که روزی شونصد باز اینو تکرار میکنی که شی بشه ..
(sm120) اشتباه گرفتی
خوب تو میگی، منظورش اینه که دو سه برابر شده.
خوب منم گفتم، همه ی جنسا، قیمتشون رفته بالا... تنها مختص این نیست که.
یچیزی سراغ داری که افزایش قیمت نداشته؟!
تو صب تا شب داری میگی این رقته بالا اون رفته بالا ..
به نظرت کسی تو این خراب شده وجود داره که اینو ندونه !?؟!
پس لزومی به اشاره نداره دم به دم دق به دقه ..
این همون گونل خودمونه ؟ بزرگ شده جراحی هم کرده (sm59)
برو گمشو ..
قو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]