اینجا بعضی برفاش ابکیه ، بعد هی زود اب میشه یخ میزنه میخوای مث ادم راه بری باید اویزون هر چی دم دستت میاد شی عن نشی زمین (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا بعضی برفاش ابکیه ، بعد هی زود اب میشه یخ میزنه میخوای مث ادم راه بری باید اویزون هر چی دم دستت میاد شی عن نشی زمین (sm2)
تو قرار بود سلفی بفرستیا؟؟ چی شد؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم من دلخور و خسته از من و سادگیامه (sm9)(sm50)
توابعم از این برفا داره هر روزم می باره
فعلا در این لحظه سینگلم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس هیچی نی انگیزه نمونده هیچی (sm172)
اینجا تو ارتفاعات همش برفه ...
جمله ای که يه مازندرانی رو تا حد مرگ شاد میکنه:
قیافت اصلا به مازندرانيا نميخوره
و ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم تو چرا اصن لجّه نداری (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا اون همه درو برت هستن نمیتونی یکی پیدا کنی؟؟ (sm120)
از سینگلی درای انگیزه هم پیدا میشه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشما لطف کن نظر نده ..