جریان 60 درصد رو مطمئنی حسین ؟ (sm55)
نمایش نسخه قابل چاپ
جریان 60 درصد رو مطمئنی حسین ؟ (sm55)
منطقی هم هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار بانک عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکن نکن
یکم سخته ولی وام میدن(sm120) من الان لنگ وام مسکن هستم (sm120) داداشمم که انگار نه انگار(sm120)
ها 60% عمومی رو بگیری(sm77)تازه تخصصیت تصحیح میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانک خصوصیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال 99 یه گل به واسکودوگاما زدم از اون گلایی که وقتی بچه بودم خانوادم بهش میگفتن اگووانیسم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بانک دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار جوهره ی مرده(sm120) (sm25)نقل قول:
جریان اون پیرمرده چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تیکه ش فقط تازگی داشت بقیه رو یه بار گفتی(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]