میزنم بمیریا میگم لینکشو بده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
میزنم بمیریا میگم لینکشو بده ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بسیار مبارک و فرخنده(sm176)
فعلا رفتم سوم باز ۱۸۷۷ تا (sm1)
من گوشی ندارم تو رو لایک کنم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد افکت داده به عکس .. (sm2)
با دوربین جلو موبایل چجو افکت بدم اسگلنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد لایکت کردم هر چی بردی نصف نصف(sm120)
۲۰۱۲ تا (sm1)
مرسی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا پسره ۲۰ ساعت پیش گذاشته بود عکسشو ۸ هزارتا خورده (sm74)
برا من ۲۰ مین قبل گذاشتن دوهزار تا خورده فعلا خیلی نامردیه
ولی دختره بچه داره میترکون چند صدتایی جلو هست از من (sm178)
زر نزن کل عکس قرمر شده دیگه نکنه تو مریخ عک گرفتی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایکت کردم بیریخت واقعا حقت نیست اول شی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن ببعی هم برات پخ داد که .. (sm2)
سس مغز لباس قرمز تنمه یک دوما دم پنجره م نورو نمیبینینقل قول:
اون برد پیت که هشت هزارتا خورده اول شه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر بچه ِ فک کنم ببره
(sm2)چطوری تو؟(sm19)مسافرت خوش گذشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه هزار تا فاصله افتاد بینمون (sm2)بعد میگن فرق نمیذاریم بین دختر و پسر بیا (sm2)
خب خدایی منم میخواستم لایکش کنم موندم تو رودروایسی با تو...(sm2)نازه دیگه با اون موهاش(sm19)نقل قول:
با خودم میگم باید برگردی (sm50)
مردم چه جاها که نمیرن ..
مسنجر دیگه کجای دنیاس ..
(sm27)
نکنه جفتمونو لایک کردی (sm77)برو انلاک کن با هم یه جور کنار میایم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون یاهو ی خودموننقل قول:
عزیزم تو خوبی نه زیاد(sm19)نقل قول:
(sm137)همه کاور مارو زدن همتین کجایی دیوث
اهنگ رو با کاور گذاشتم منطقه ممنوع اون سری سر این کلی فحش خوردم دیوث (sm2)بجا قر برو عکسمو لایک کن برنده شم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراده کردم ولی مشیت نبود اونو لایک کنم گویا(sm2)کمتر اپل نمیگیرمنقل قول:
مام لایکیدیم(sm120)
چرا؟منم بد نیستم بیکار علاف میچرخم(sm120)نقل قول:
اوه میگم براشم کامنتم بذا (sm2)اخرسر یه عروسک ورزش تیری میدن دستمون میگه بیه (sm2)نقل قول:
(sm2)حیف وب ریده الان کاربرای ممر براشون سوال شده کاور اختصاصی چجور رفت همه سایتا
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید بقایی، معاون اجرایی رئیس جمهور در دوره محمود احمدینژاد بازداشت شد.
حالا دیدی یهو یه عکس ژاوی با امضا خودش دادن(sm120)نقل قول:
اشترم بنر چرا نزدی دهن مارو سرویس کردی تو
من جاهای سزسبزو دوست دارم زیاد با کویر حال نمیکنم(sm120)نقل قول:
سمت راست دقت کنی شاخ و برگه نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر بی ادبی هستم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حق داری الان کویر گرمه...فقط کلاردشت(sm19)نقل قول:
(sm173) از فردا مطبوعات کشور این کاورو بازتاب میدن
(sm51)