یعنی ریدم تو معرفتش اگ یادش نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی ریدم تو معرفتش اگ یادش نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوخ اوخ اومد
تکیه کردم بر وفای او امیرم غلط کردم غلط
باختم خود را در هوای او غلط کردم غلط
بی خیال امیر جون فعلی عبث کردم عبث ..بنم نکن(sm81)
چطور یادم بره داداش ... خوبی ؟ چرا نمیایین شماها؟ هرازگاهی حداقل بیایین..نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آلبوم کوش؟؟ (sm132)
دایال اپ من البوم این معین رو با دایال اپ دانلود کردم(sm2)من اگه عضو میشدم سال 2008 بودم چون خیلی وقته که می اومدم باران(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری یادته اون اواتارت عکس اون پسر فشن(sm2)یادته کل کل ها دیوث یه چند صفحه فقط فش های تو بود(sm2)
ینی ریدی به من با این حرفت (sm2)خوبه میگم چجوری شماها از یادم برین اینطوری میرینی اگه بگم نه آقا به جا نمیارم فک کنم ازهالی باشه ها؟(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
چاکرتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطوری
ی بار میام زیارتت میرم امام رضام میبینم ایشالله
موری مجیبد سیبیل رو یادته(sm70)
اون دختر بود اسمش یادم نیس زمان سارا رو میگم