ترجمه پلییییز(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترجمه پلییییز(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه پرسشای اساسی ای واست پیش میاد عزیزم... باس یه سری خدمت برسیم کامــــــــل بهت آموزش بدیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم دوشنبه دارم میرم تهران ، حیف که آتی خودش تهران نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عملیشو رو عمت انجام بده فیلم اموزش تصویریشو اپلود کن (sm70)نقل قول:
همینجا مشتری دست به نقد زیاده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا وقتش پره ، تو کلاسای من ثبت نام کرده ، تو کلاساتا بزار بعد از دوره آموزشی من که بِش فشار نیاد یه وقت درسا رو با هم قاطی نکنه (sm2)نقل قول:
پ.ن کلا شوخو ، پیمان (sm127)
آخجون... چه مهمون نواز... پا بده بیام خوب بنوازمت جبران شه (sm70)نقل قول:
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل شما رو نداره آقـــــــــــــــــــــــ ـــا (sm70)نقل قول: