نعره برداشتم که ماه آمد
مرد جنگاورِ ســـپــــاه آمد
چه گوارا ی بی کلاه آمد
گر چه یک بی چراغ شبگردم ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نعره برداشتم که ماه آمد
مرد جنگاورِ ســـپــــاه آمد
چه گوارا ی بی کلاه آمد
گر چه یک بی چراغ شبگردم ... (sm81)
(sm50)
ما 500 سال عقبیم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم درخشانی متولد 1377 تشریف داره
همه جا کشید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) نگووو نگوووووو نگووووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه با قصور و کوتاهی به وجود آمده در فدراسیون شطرنج، برنا درخشانی، شطرنج باز نونهال کشورمان در مسابقات جهانی جبل الطارق، با نماینده رژیم غاصب صهیونیستی پیکار کرده و این مسئله، می تواند به بهای نابودی آینده ورزشی این ورزشکار منتهی شود
ممر با این گروه آشنایی داری urgehal
حالا برنا به درک (sm98) ولی دیگه درسا رو خواهشا ببخشیدش ! (sm74)
رسول اینستاگرام داری
یه شعر پست مدرن گفتم
میخوام به اسم یغما قالبش کنم ببین نظر مردم چجوریه
اینستا ندارم ولی کامنت هارو می تونم بخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام کامنت بزاری ، خوندن که خودم هم میتونم بخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به موکل میسپارم ...
درسااااا (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
سیل زده ترین نقطه ی جنوب چشمت
به شمالی ترین ارتفاع برف گیر قلبم نفوذ کرده است
دستانت را به من بده تا شمال را به جنوب
و جنوب را به شمال پیوند دهم
آغوشت را به من بده تا قایقی بسازم از آن
و به مانند نوح ناخدای کشتی آغوشت شوم
یغما گلرویی ...
کی به کیه ... (sm128)
urgehal
(sm120)
نح
از این دیوونه بازیا خوشم نمیاد
عجب شعری گفتم
مخصوص صدای سینجول
با ملودی ممر
و تنظیم موکلم
شما کاپی هستی
ما کاپی نمی خوایم
شما فوقش میشی یه دستگاه زیراکس دسته دوم
(sm120)
(sm50)اینو بسپر به من یه تنظیم اسپیس راک خفن بزنم پشتک هات بریزهنقل قول:
رو این باید ف...اک راک کار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون که تخصصمهنقل قول:
تازه فراخوان هم میده که طرفداراش یه خط شعر براش بفرستن که تو آهنگاش استفاده کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه عزیزان (sm120)
عکساشون رو ببین ، خود خودشه ، با روح و روان آدم بازی میکنه اصل دیوونه بازیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلي
بلی
ايتان هاوك رو دوست دارم ولي مينشستم برفك ميديدم سودش بيشتر بود
چقدر اين فيلم تخمي و دمه دستي بود(sm2)
بهتر از منچستر بود واستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره با وسترن بودنش حال كردم اقلانقل قول:
فاميل دور ازت راضي نيستم لختيش كمه(sm2)
س...ک...س توی حرم مطهر ... (sm74)
ميلي اين فاميل ازش ابي گرم نميشه خودت دست به كار شو
ميلاد اون دوتاي ديشب چطور بود
بگي بد بود ميدمت دسته هادي تا خوده صبح مغزتو بخوره(sm2)
عی گجلر(sm27)
خوب بود اولی رو پسندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]