(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
(sm2)مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی اعصاب مصاب نداره ، دستمال قدرتشو بده ، تا فروم رو از ریشه در بیاره (sm2)
خوبه با احمد شدين دو تا تتليتي يه تايپيكم بزنيد بيايم اونجا شب آلبوم چه شود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قران میزنم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساله بلاکم ، حالا هم این ، خدایی فردا راس ساعت ۹ شب قبولم نکنه تتلیتی میشم (sm81)
سعید فک کنم منتظره محسن ادش کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرز صحبتت فکر میکنم موسیقی رپ گوش میکنید شما.واجبه در مورد سبکای موسیقی بیام توضیح بدم داداش تا مشکلت برطرف شهنقل قول:
همی پوستری که گذاشتید واس نقد یکم روش کار میشد بهترین کاور در میومد ازش واقعا ایده ی خوب کاور با اجرای ضعیف خراب شد ،حیف(sm173)
خوبم نتیجه میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل شر اون نخاله رو کم کرد از سرمون!
نقل قول:
تنديس اسمه؟ (sm77) ظهر راجع به اسم پسته با تو صحبت ميكرديم؟ (sm2)
اره داداش (sm34)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رپرم اصن (sm2)بچه ها میدونن (sm2)
آواتار پیشنهادی (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه مجری های مناظره شدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم .اون دوست خوبم مهران مدیری اومد بگید من اومدم نبود بعدا میام شب بخیر شبتون حبابی
(sm2) یه پست تو گروه گذاشته بود چند روز پیش یهو دیدم اس ام اس اومد با خطش ، تو وایبر ، تو لاین ، تو فیس بوک و کلی سایت دیگه که این پستو تایید کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدم(sm120)نقل قول:
نمیدونم وختی پسته اسمه فک کردم تندیس هم اسمه دیگه (sm2)حالا یعنی چی تندیس ؟نقل قول:
نه با عمم چت میکردی (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mutual friends 75
mutual friends 95
(sm2)
با من بحث نکن یره میگم بن کن بگو چشمنقل قول:
جدی میگم اینارو گوش نکن تا وقتی بنیامین یگانه علیزاده و چند تادیگه هستن چرا میری تتلو گوش میکنینقل قول:
پیشنهاد آلبوم برات بعدا میکنم گوشات منفجر شه.شب بخیر
امیر طرفای شماستا این دوستمون (sm2)
نقل قول:
ديشب مهران مديري كه تتلي بود امشبم سجاد رپي ، سبك موسيقي رو بيخيال شما راجع به روانشناسي كلمات و جملات يكم برامون صحبت كنيد ببينيم چطور خواننده مورد علاقه كاربرا رو پيدا ميكنيد (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
واگذارت میکنم به خود خدا (sm2)(sm2)
ولش کن خوب میشه (sm2)نقل قول:
(sm70)کم آوردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از تعریفتون(sm176)(sm176)نقل قول:
وسوسه ی آزادی (sm50)
امیر.. نه فرشته ام نه شیطان تو سایت نیست؟
امیر داداش اینو جون من بنداز بیرون نمیره (sm2)
برم رپ کنم (sm2)
(sm120)نقل قول:
(sm58)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Sajjad_MCH;188493](sm2)(sm2)
خود همین چاوشی کار خوب داره چرا اونا رو گوش نمیکنی مثلا تراک دوم آلبوم پرچم سفید خیلی کار قوی بود اون کار
ندارید اینو دیگه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
[QUOTE=Mo$en;188505]میشه هیس کنی ؟(sm176)نقل قول:
حسنم اکسپت شد (sm2)نقل قول: