حال بشنو این رو با صدا عاصی محسن(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط talis [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حال بشنو این رو با صدا عاصی محسن(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط talis [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرش الان منتشر شد یا قبلا بود؟؟؟
موذن زاده داره رو مزارت نوحه مى خونه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا صبح نمیشه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)این عکسو وقتی زده بود تو انجمن گفتم شماره حسابتو بده گفت واسه چی گفتم میخوام پول واریز کنم واست گفت واسه چی داداش ؟ گفتم مومن این عینکو رو کل کائنات فقط تویی که قبول میکنی بزنی رو چشمت .. اونایی هم که تو جهنمن چشماشون داره میسوزه این عینک جِوات رو قبول نمیکنننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
شعرش الان در اومد؟؟
اره میثم یوسفی گذاشته اینستانقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث فقط عشق تارک بود چی بود اون بازیگره (sm2)باووو چاوشیست بود بعد که جریاناتی پیش اومد علیه محسن و طرفداراش شد به خاطر این دیوث من یه ماه بن شدم (sm2)یعنن اعتماد به نفس این رو من داشتم الان پسر شایسته سال بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]