چند شبِ که دارم میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چند شبِ که دارم میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر تکون میدی ؟ (sm2)چی شد باز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شبو زنده نگه داشتم (sm50)(sm2)
من اینو می خوام (sm74) (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم زنده نگه داشتم 4 خوابیدم تا همین نیم ساعت پیش تا اینکه اومد تو خوابم از خواب پریدم (sm172) (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 11 تا 1 خوابیدم و تا همین الانم نخوابیدم ! فکر کنم تا 6-7 بعد از ظهر بخوابم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابت میاد بگیر بخوابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که خواب ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میزت مارک ِ باترفلای ، دبِل هَپینس ، استیگا ، دونیک ، جولا و راکتت هم دونیک وود با رویه ی باترفلای و توپ هم دبل فیش باشه میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به اونجا نرسید چون با هدست گوش دادم (sm120) البته گوشم کر شد (sm120) یادش بخیر اولین باری که این آهنگ رو گوش دادم ، عاشقش شدم و همینطور با صدای بلند پلی میشد ، یهو مادرم اومد گفت سرسام گرفتم و با جارو دنبالم کرد (sm120) یادش بخیر (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راک - پاپ ِ واقعیه این آهنگ dont take away my heart
حتماً گوش بده البته با صدای نه چندان زیاد (sm120)
بهمون میگفتن هر لقمه غذا رو باید ۳۲ بار بجوی تا خوب غذات هضم بشه!
.
.
.
.
.
.
.
یه روز من نشستم امتحان کردم؛ هنوز داشتم نهار میخوردم! دیدم شامو آوردن!