یه بارم مث فیلمای آمریکایی خواستم دوس دخترمو سورپرایز کنم
از پشت سرش چشماشو با دستام بستم
.
.
.
.
خاکبرسر حدود ۵۰ نفرو اسم برد جز من :|
ای مردشوره فیلمای آمریکاییو ببرن
مرگ بر آمریکا :|
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بارم مث فیلمای آمریکایی خواستم دوس دخترمو سورپرایز کنم
از پشت سرش چشماشو با دستام بستم
.
.
.
.
خاکبرسر حدود ۵۰ نفرو اسم برد جز من :|
ای مردشوره فیلمای آمریکاییو ببرن
مرگ بر آمریکا :|
برعکس موز دوس ندارم،ولی پیاز و خرما میخورم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنه میگه شوهرمو فرستاده بودم سیب زمینی بخره
تریلی شوهرمو زیر گرفت؛
بهش میگن خوب حالا میخوای چیکار کنی؟؟؟
.
.
.
.
.
میگه نمیدونم شاید ماکارونی درست کردم!!!
گلنار جلو ال سی دی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه مشتری راضی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای حشفه ای(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای حال میده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حشفه ـش خاک گرفته... پیش از میل نمودن بتکـ.ـونش (sm70)نقل قول:
با صدای دالبی؟ (sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی