رفته 13 بدر (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفته 13 بدر (sm59)
هادی تو دیگه چرا نرفتی؟
اینجا که بارون اومد.
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مث من تک و تنها دستامو بگیر که عمر رفت (sm50)
اینجام شانس ما خواستیم بریم هوا سرد بود و باران از دیشب و امروز .(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی از اول عید تا الان همش 2 روز آفتابی بوده (sm81)
اینجام همینطوری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که بارون دوس داشتی(sm120)
من دوست دارم خانواده چی ؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانواده ما برعکسه...منو داداشم نرفتیم ولی دد و مامی رفتن هنوزم نیومدن(sm2)نقل قول:
(sm2)ایول حال کردمنقل قول:
البته اینم بگم سیزده بدر واسه ما جنبه اقتصادی داره.نقل قول:
مادر گلاشو میبره میفروشه یه چیزیم دست مارو میگیره(sm2)