ادامه ی تابو تا نیم ساعت دیگه "بــــرمــیــگـردم" ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ادامه ی تابو تا نیم ساعت دیگه "بــــرمــیــگـردم" ...
دوستان ببغشین اگه یه کم تند رفتم (sm15)
(sm191)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارن (sm50)
من یه وقتی فک میکردم موزیک خالی بهم حال نمیده البته وقتی بود که کار دستی نشنیده بودم از وقتی که بابک افشار و کارن رو شنیدم نظرم برگشت (sm50)
البته اینم بگم اولین کارایی که من از کارن شنیدم توی تی وی و سریال و اینا بود که واقعا خوشم میامد بدون اینکه اولین بار بفهمم کارنه .
بعد یه مدت که مثلا آهنگ های شبیه توی اون سبک رو میدیم باهاش آشنا شدم دیگه هر تیتراژی شروع میشد قبل اینکه اسمشو بنویسه احتمال میدادم که کارن باشه و همون جوری هم بود
البته بعضی وقتا هم تیرم به هدف نمیخورد (sm59)
قاصدک ... (sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی خیلی بندای بهتری هست تو بلکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) اگه بودم که ساعت شیش صبح بیدار نمیشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد زر زدین 50 صفحه (sm77) هر چی جلو میری : هادی داوود سینجول سینجول داوود هادی (sm2)
آجورلو (sm2)
وي با ذکر خاطره اي از اولين روز حضور خود در تبريز تاکيد کرد: «روز اول ساعت 8 صبح به تبريز رفتم و ساعت 10 خدمت آيت الله شبستري رسيدم؛ امام جمعه به من گفتند اولين نفري هستي که از مديران فوتبالي براي رخصت گرفتن نزد من آمدي. او از من پرسيد ترکي بلدي؟ گفتم خير، گفت مجوز مي دهم که يک همسر ترک زبان بگيري تا ترکي را آموزش ببيني. من گفتم نمي خواهم ترکي ياد بگيرم چون افتخار مي کنم که يک فارس آمده تا نوکري مردم آذربايجان را کند.»
(sm2)
(sm2)خواب جدید چی آوردی برامون (sm118)
عالی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یه جنجال دیگه بر پا نکنی ول کن نیستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار یه شب خواب ببینم در مورد الی و خدایگان موزن ریدیفش کنم فقط میترسم الی یه ماه بن کنه منو (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بااب الی بنده خدا تو فاز بن و این حرفا نیست (sm50) (sm19)
سبزی کوکو سرد سرد چه حالی میده نه .. :l
آخه آدم با ریاست مجمع که نمیتونه شوخی کنه سر به سر بزاره (sm120) الی و اسی ( به مثابه النگ و دولنگ ) بازی میکنن خیلی قشنگ (sm2)نقل قول:
ای لال نشی ایشالا حوسم کرد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Fifty Shades Darker 2017 (sm74)
به به ..
کماکان ریوندی .. (sm59)
(sm2)سینجول صبح بخیر (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازهمیخوام بخوابم ..
گاوه با اواتارت شن دس زدی تا حالا !?؟!
آلبوم شاهین پلی کردم همون دفه اولین بار گفتم ترک دوم شاهین واووو ..
نگو ترک همه جا کشید بود مغز کیون مارو خوردین هی میگین .. :l
پلی کنم الان کامل ..
الان دیدی تقصیر خودته دیگه نگو گاو (sm39)نقل قول:
(sm2)(sm161)
خو گوساله ..
خواستی بگی بگو بز عیبی نداره (sm2)نقل قول:
نه بغ بغو ..
عکس خودتو بزار (sm2)
خا ..