اشترم سایت رسمی زده ؟
بزن سرور ممر
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم سایت رسمی زده ؟
بزن سرور ممر
اینم یهو شرو میشه ک(sm70)
خب رضا اینو به ام پی تری تبدیل کرده توی دی وی دی کیفیت بالاترشو گذاشتن بش بگو اونو آپ کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من نسخه های سینجول رو قبول نمی کنم از لحاظ تکنیکی و تجهیزات خروجینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذا اینکه دفتر انکودر ما دارای شعبه اصلی در ونکور کانادا می باشد و پیشرفته ترین دستگاهای پیشرفته تبدیل صوت تصویر در کشور می باشیم
(sm59)
Alexandra Stan & INNA feat. Daddy Yankee - We Wanna - Music Video - 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بزن
جووون
mp3 نداره ؟
اون تا یه نسخه 320،با حجم کمتر از 1 مگابایت ریلیز نکنه دست از تلاش برنمیداره(sm2)نقل قول:
اره کیفیتش بهتره
(sm77) تیزر دوم یراحی تو دی وی دی هست
سرور ممر
رضا از تو بعید بود کیفیت تخمی رفت رو سایتا
ننننننننننننننننننننععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ع(sm133)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن اوریجینال کی میاد؟
فرقی نداره زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد اومدی انالیز؟(sm2)
این smartkerio.com برا ممره ؟
داداش خواهشا آهنگ اصلیشو آپ کن بدون تبدیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایمشون فرق داره مگه که اولیه یه ذره حجیم تره؟نقل قول:
اهنگ اصلیه فقط روی فیلم بوده من تبدیل کردم به mp3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شما به این میگی اوریجینال؟نقل قول:
نسخه اولیو که ظهر گذاشتم از روی خروجی کارت صدا ظبط کردم روی تیتراژ اخر فیلم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که امیر گذاشت الان مستقیم از روی البوم عکس که تو دی وی دی بود کانورت کردم
تو باز پیدات شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت خوبه دمت گرم ولی اگه آهنگ اصلی رو جدا تو خود پوشه Audio گذاشتن اونو آپ کن منظورم این بودنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دومی بهتره.نقل قول:
صدای فیلم 5.1 بود؟
خالیه پوشه audioنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نه شما.نقل قول:
فکر کنم شما اینقدر کارهای بی کیفیت اریان رو گوش کردی فرق کار اوریجینال و غیر اوریجینال رو تشخیص نمیدی
الان پس این به نظرت اوریجیناله
عجب
اوکی (sm127)نقل قول:
یه ترک 3 دارم اریجیناله اریجینال.بدم؟(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)
واستا داداش فعلانقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا وقتی نیست چی کار کنه آهنگ رو با همون کیفیت که روی دی وی دی بوده گذاشته دیگهنقل قول:
یکی از دوستانه خراطیایوییت اینجا بود پشت سرت تعریفتو میکرد(sm2)نقل قول:
واستن تا خود چاوشی پخش کنه چکاریه خب داداشنقل قول:
زیر بید بی مجنون میشینم
زیر شر شر بارون میشینم (sm118)
الان داغه بهتر میچسبه بعدم فک نکنم آهنگ رو بدن بیروننقل قول:
اشترم ترک چهار رو بکش بیرون
تو دو ماه 4 تا سینگل
تیتراژ فیلم هم که یکی دو هفته دیگه باس بیاد
(sm70)همونم در بیار راحت شی
من هلاکه اون لینکت از درایو سی ـتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]