احوال همشهری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احوال همشهری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان خوبم تو چطوري هم ولايتي؟(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر خدا... دو سه چار روز دیگه میامنقل قول:
فردا میخوام برم ارائه پروژه باس اندکی مطالعه ـش کنم حسش نی!!!
چند تا آوانس میخوای ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداشون کردم ؟!؟!(sm77) خب بزن یوتیوب نگاه کن (sm70)
برو عامو میخوام باهات پنهولد بازی کنم سوسکت کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسش نی (sm59)
حیف که وقت ندارم وگرنه میومدم حالتو میگرفتم (sm120) به من میگفتن اسی والدنِر (sm120) بعضی ها هم میگفتن اسی کاتی (sm120)نقل قول:
ای تنبل (sm39)
به منم میگن نوید عالمیان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالمیان (sm2)نقل قول: