(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
کدوم فیلم ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا چند بار گوش کردم
حیف که این دوست آریایی بی انصافی کرد و گرنه میشد یکارایی کرد
ساختم ساختم ساختم (sm118)
چرا ساختار سمنتیت کروی در زمینه فریت پایدارترین میکرو ساختار است؟ (sm178)(sm55) (sm54)
(sm77) کدوم لینک ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا ورداشته یا کیفیت ترشو گذاشته جا تشکره خداییش؟
دمشم گرم
افرین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این رفیقمون خبرنگاره کجا هست؟
کیمیا
همون که قرار بود از ماه رمضان شروع بشه تا عید اسمش یادم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبرنگار شهرخودمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوروووووووووووووووووووووو ووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکرین شات.نیم ثانیه دیرتر ویرایش میکردی نقلشو میگرفتم.(sm2)
اوه الان یادم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)اسطوره پاپ (sm30)
حالا این خود اسکولش که پول داده تبلیغ کنن ولی این مدیر احمق بیرموزیک چه خریه اینو گذاشته(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش هسی(sm2)
(sm77)منچستریونایتد با قرارگرفتن در رتبه اول با ارزشترین برند فوتبالی جهان، همچنین به اولین تیمی بدل شد که ارزش آن برای نخستین بار از مرز 1 میلیارد دلار عبور می کند. بنابر لیستی که موسسه Brand Finance اعلام کرده ارزش تقریبی باشگاه منچستریونایتد 1 میلیارد و 206 میلیون دلار برآورد شده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیمیانقل قول:
دیوث اون لینک شکلک بود با کلیک نمیاورد کپی کردم (sm2)نقل قول:
امیر جان خودت این آواتار مسخره جیگ ساو رو پاک کن هر وقت میبینم حالم بد میشه آقا نزار ازینانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm30)(sm2)نقل قول:
روزنامه،سایت،...؟نقل قول:
کجایی نیستی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
سایت هراز نیوزنقل قول:
اشترم تو سایتم لینکو عوض کردی ؟
پس چرا اولش نوشته بود c:\\document.........???(sm2)نقل قول:
رضا خب اینارو اسکل کردیا ..
این کیفیتش با اون چه فرقی داشت خو ..
(sm2)
نه بهتره مشخصه همون اولش خودشو نشون میده خوب دقت کن
فریت، سمنتیت، پرلیت، بینیت، مارتنزیت، استنیت (sm54)
لعنت به عملیات حرارتی
من اینجا سـوپر اسپیکر دارم میگم فرق نداره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مگه مریضم بشینم دوباره اپ کنم یه اهنگ دیگرونقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا (sm139)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داشتی ادرس بده استفاده کنیم خبنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف حوصله ندارم پا شم برم بیرون فیلمو بگیرم .. (sm2)
(sm2)نمیدونمنقل قول:
مگه اسکلم از درایو c لینک بدم که چی بشه
اگه تو **** اسپیکر دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و الی هم edifier داریم
نقل قول:
داریم واسه شما دعا میکنیم (sm30) امتحانات یونیورسیتی دست و پای ما را بسته است(sm155)
یاهوتو بده کارت دارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس این آواتار چیه گذاشتی ؟ عوض کن بابا هی چشمم میخوره به جان خودم حالم بد میشه عوض کن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین فکرو کردم.مگه میشه؟(sm2)نقل قول:
ولی خداوکیلی اولش c داشت.1 ثانیه صبر کرده بودی نقل گرفته بودم یادگار میموند(sm2)
اسمه اخره فایله هم اسکرین شات بود.برو تو سی فولدره داکیومنتت ببین همچین فایلی داری؟ فکر کنم اسمش موز اسکرین شات بود(sm2)
هنوز هنگ اواتار سینجولم