چرا ... (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا ... (sm74)
من برم بیام میلی حواست باشه اوبیه قصه ها باشه(sm2)
زندان یکشنبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورشو محجوب زده بود شب یلدا میومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خااک
این دفعه دیگه خوده محسن اطلاع رسانی کرد واسه تاریخ پخش! رامبد بدقولی کنه خوده محسن میفوکونتش (sm120)
IBanez Artist ... (sm50)
(sm2)
نزدیکه ایام فاطمیه هست خدا کنه مشکل نشه واسه پخش
منم چشمم آب نمیخوره زودتر از عید پخش بشه (sm120)
سلطان راک ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب یلدا حتی نه ، دو روز قبلش لو میرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) از در عقبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شواهد چیز دیگری میگوید ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه توضیح مختصر در مورد کاور میشه بدی؟؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)کلا تو ایران سلطان راک نداریم ! هنوز خیلی مونده گوش ملت به راک عادت کنه و خواننده ها و آهنگساز ها به استاندارد اصلی راک برسننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزخرف تحویل من نده (sm2)نقل قول:
آب ها از آسیاب افتاده است
دارها برچیده خون ها شسته اند ... (sm50)
(sm120)جدی میگم ! راک ایران با اون استاندارد اصلی خیلی فاصله دارهنقل قول:
دیشب آهنگ های ریوردساید رو گوش میکردم آهنگ تریاق که هم سبک اوناس کلا با ارفاق 40 درصد اون استاندارد هارو داره
بازم داری مزخرف تحویل من میدی ... (sm2)نقل قول:
وقتی میگم استاد رضا یزدانی خدای راک تشریف داره دیگه حتما باید قبول کنی This Is It ... (sm132)
سلطان به سلامت باد(sm171)(sm2)نقل قول:
دیگه نبینم بیای اینجا استاندارهای جهانی رو به رخ من بکشی (sm2)نقل قول:
انقدر در این عشق سماع کرد و مرد تا شد خدانقل قول:
اگه اطلاعاتی راجع به سیمرغ و صوفی ها داشته باشی خیلی کمک میکنه که هم متن شعر رو متوجه بشی هم طرح رو (sm127)
میلی اخرین اخبار از اوبیه قصه ها چیه
سکوت کرده
دارم براش(sm2)نقل قول:
(sm10)(sm127)نقل قول:
اگر در روز این را حداقل 10 بار گوش نکنید از ما نیستید
امام خطر (SA)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای پی جدیده بیبی هم اگه نزدی بزن
این دیوث ک از عالم و ادم ایراد می گیره خودش واقعا چ گهیی هست(sm50)
دیدنش واسه خنده خوبه(sm120)
عجب چیزیه این پسر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش، شاهین و آلبومش یه قِرون نمی ارزه تو فقط بیا پیشه خودم (sm173)
سِ سِ سِ میزنه.
ولی عجب چیزیه انگشتر هم گذاشته (sm2)(sm2)
Big Little Lies
سریال جدید با بازی نیکول ...
(sm50)
واکنش جالب فرجام(sm120)
پارت اول moana عالی بود ..
یه جورایی به مسئولین طعنه زده که بجای کمک به کشورهای دیگه به فکر بحران های کشور خودمون باشید
دور از تو چنانم که غم غربتم امشب،
حتی به غزل های غریبانه نگنجد ... (sm50)
قرار بود که این دفعه جنگ را ببرد
بیاید و دل ماده پلنگ را ببرد
به خاطرش سر تیمور لنگ را ببُرد
شبانه دختر شاه فرنگ را ببرد
قرار بود که از چنگ شب رها بشود
به آفتاب قسم داد، گرگ و میش نرفت
قرار بود که این بار قهرمان باشد
قرار بود… ولی باز خوب پیش نرفت
همیشه شکل خودش بود: ساده و بدوی
همیشه ربط زیادی به من نداشته بود
همیشه فکر دویدن، همیشه فکر سفر
شبیه چلچله ای که وطن نداشته بود …
تمام شب از تکرار قصه ها پر بود
تمام روز به تعقیب خواب ها می رفت
همیشه سایه ی یک جنگجوی تنها بود
به جنگ لشگری از آسیاب ها می رفت
دوباره جنگ نکرده شکست خورد، ولی
در آرزوی نبردی دوباره بود دلم
هزار مرتبه آتش گرفت و دور افتاد
شبیه پیرهنی پاره پاره بود دلم
همیشه حسرت قدری عزیز بودن داشت
که چاه کن شد و تعبیر خواب یادش رفت
دل شکسته ی من بندباز پیری بود
که راه رفتن روی طناب یادش رفت
تهوعی ابدی بود در نفس زدنش
همیشه از طاعونی جدید واهمه داشت
تمام مدت بیگانه بود، مسخ نشد
تمام زندگی اش وحشت محاکمه داشت
همیشه دلهره ی دیگران به او می گفت
به فکر تیغ نیفتد، دوباره سم نخورد
چگونه امکان دارد که زندگی بکنی
و حالت اصلا از زندگی به هم نخورد…
حامد ابراهیم پور
رفتی و رفتن تو آتش نشاند بر دل
از کاروان چه ماند جز آتشی به منزل ... (sm50)