بش بگو بیاد دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بش بگو بیاد دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری علی جون .. زیر پاتو نگاه کن مارم ببین چس رنگ کن مننقل قول:
(sm168)
چه عجب حرفی زدی بانو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
اين خبرارو من خيلي وقت پيش داشتم الان اصلا نمي دونم كجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندازه خر دوستون دارم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کاوری (sm54)
نقل قول:
(sm50)
one of chavoshionنقل قول:
بش میگفتم حسین این نام کاربریه یعنی هیچی به مخیله شخمی تو نرسید ؟ بعد گفت یه نگاه به نام کاربری خودت بنداز
بعد دیگه من غرقق در فکر شدم و تصمیم گرفتم درسمو ادامه بدم
ازدواج کرده ؟ یا اول شکست عشقی خورد بعد ازدواج کرده ؟
موری ولی واقعا امیر یه دونه اس (sm50)
موری کجا امیر کجا