کسایی که میخوان مانیتور عوض کنن بهترین قیمت ممکن و بهترین امکانات
قیمتش زیر 400 تومنه کیفیت hd+ پنل ips و ورودی hdmi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسایی که میخوان مانیتور عوض کنن بهترین قیمت ممکن و بهترین امکانات
قیمتش زیر 400 تومنه کیفیت hd+ پنل ips و ورودی hdmi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مانیتوری صفه ips داشته باشه و ورودی hdmi یا dvi نداشته باشه کیفیت خروجی تصویر مناسب و ایده ال نیست و بر عکس مانیتوری ورودی dvi یا hdmi داشته باشه ولی از اون طرف صفه ips یا va نداشته باشه بازم به درد نمیخوره
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Popular1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Leonard Cohen - I can't forget (sm50)
من رفتم و اومدم ديدم شبكه ٣ سريال نشون ميده
وسطه بازي يادشون افتاده رو ماهواره نشون ندن؟
استقلال باخت (sm39)
(sm120)
من نفهمیدم دختره چرا یهو تصمیم گرفت لخت شه
می تونی وقتی چیزی می گی و عکسی می ذاری اسم فیلمشم بگی (sm70)
کسی که دیده میدونه دیگه
(sm30)چقد این دستیارش سادس اونم لخت شده اومده
لباسش مناسب نبود
اومد عوضش کنه که اولین مهمون سرمیرسه
اینم کم نمیاره و میگه همه باید لخت بیان
(sm30)رییسشم لخت شد
خب بگو مام که ندیدیم بدونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Toni Erdman
(sm81)
الی به نظرت فروشنده جلو این حرفی واسه گفتن داره ...
مگر گوز مخ داشته باشی اونو به این ترجیح بدی این اصن عالم دیگه تشریف داره
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین ...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وكيل
قرار بازداشت اوبيه قصه ها چرا صادر نشده
(sm2)
حبس خانگی براش بریدن (sm2)
پابند زدن بهش؟
گاييدينقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثله اون اما شكنجه هاي يواشكي نبود كه يه مدت كرده بودي توش ولم نميكردي(sm2)
دهن بند زدن بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر نكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از افسر پروندش بپرس اشتباه ميكني
خفش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چشم ها خنجرند
دهان ها بی پدر مادرند
امن تنها کفن است
غربت حقیق وطن است
کسی دیگر چرا باید بماند
بر این گور تهی مرثیه خواند ... (sm50)
ميلاد فنت و وحيد ابرا؟(sm2)
ميلاد برو كليپشونو ببين بيا تعريف كن
من وکالتت رو قبول کردم
قرار نبود شکنجه ام کنی ... (sm2)
عجب گوشتیه یکیشون ... (sm173)
چه گوارا ی بی کلاه آمد ... (sm50)
مرگه من(sm2)
سمت چپیه ... (sm25)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
---
From Straight A's 2017