مگه میشه با کامپیوتر رای داد؟من گوشی ندارم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه میشه با کامپیوتر رای داد؟من گوشی ندارم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزده نام کاربری اینا رو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگ نیست و یادتون رفته باید مجددا اقدام کنید
یه Team Viewer بنصب ببیبنم خودم برات پیداش میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو نصب دارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از محیط کیبوردش یه عکس بده ببینم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)موسیقی ما بزنه اهنگو لاشی کاور ما هم بزنه
امیر تو هر سوالی که داری از رضا بپرس لامصب 3 سوت برات درمیاره (sm2)
نمیدونم ولا پی سی ندارم ولی من با سیستم خودم میرم لابد شما هم میتونی دیگه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو مردک خودت میگی شخصی ..
ایدی داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
اینجا شبیه نماینده مجلس ماس (sm2)نقل قول:
(sm2)
شروع شد .. (sm2)
ندارم.بستم داداشنقل قول:
ببو گلابی
یه تبدیل فارسی داره که وایبر و لاین رو فارسی میکنه ولی روی اینستاگرام جواب نمیده فکر کنمنقل قول:
عنوان رو یه جا دیگه بنویس و کپی کن
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اپلود بوی هر 5 دلار چقدر بهت میده
خوب تو نمیتونی مستقیم وارد عمل شی برای این که کمک کنی پشت خط کمک کن تبلیغات پشت خط بکن بقیه که دارن بیان لایک و تگ کنن همه اوکی (sm120)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه بازم (sm81)
این عکسو 3 در 4 هس میری بیرون میگیری ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یارو 5 تومن دادم غکس اصلیو گرفتم ..
مال همین ثبت نام مبتنام هه ..
ی جدید دیگه باید بسازینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قهرمانی برو جلو داداش برو جلونقل قول:
چطوری پیمان ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی برو اینو لایک کن کامنتم بذار بقیه رو هم تگ کن دمتم گرم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظلر داره تو عکسی که برا خدمت میخواستم لخت شم میگه ببو گلابی ..
نمیشه کاری کرد از طریق همین میل برام کاربری بفرسته ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای روی چشم ... چی کامنت بذارم ؟؟؟نقل قول:
بنویس تو رفتی فنلاند چه غلتی بکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کله ماهی خور (sm120)
(sm2)
یه برنامه کیبورد نصب کن با اون تایپ کن ..نقل قول:
تو فک کنم گوشی نداری کلا از اندروید سر در نمیاری .. (sm2)
(sm19)(sm134)نه کامنت نذار فقط چن صد نفر رو تگ کن ۳ هزار تا لایک کم دارم (sm74)(sm178)نقل قول:
ولی برو اینجا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک نکن بنویس این که سلفی نیست قوانین رعایت نشده (sm2)
من ک اطلاعای ندارم اگه شدنی باشه...بدون نام کاربری بعید میدونم....تا جای ک میدونم ب ایملی ک دادین ی ایمیل میده با نام کاربری و .....نقل قول:
setting --- change keyboard setting ....keyboard input methodesنقل قول:
off کن بعد برو فارسی رو اضافه کن
set up input methods
لایکی هزار ...
حالا جایزه چی میدن ؟؟؟ به ما چقدر میرسه ؟؟
رضا بیا یاهو آن شو ..
(sm70)
اکبر وارد میشود
تو بی عرضه چه غلطی کردی تا الان (sm2)من یه روزه نفر دوم دارم میشم وقتی که جایزه گرفتم تقدیم میکنم به همه ی بارانیا به جز الی (sm2)نقل قول: