(sm2)بازی با ارژانتین همه میزنن برد ارژانتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران مساوی میکنه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)بازی با ارژانتین همه میزنن برد ارژانتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران مساوی میکنه (sm2)
دور دوم را میشه بر اساس نتایج دور اول پیش بینی کرد؟ ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا اسپانیا را مقابل شیلی بازنده بزنیم؟ --- یا پرتقال مقابل امریکا ببازه؟ --- (sm55) ---
بازم سخته ---
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون هاشم حال نمیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نقل قول:
مه انگليسي ديليميل مدعي شد سيزدهمين ديدار جام جهاني کم حادثهترين و کسلکننده ترين ديدار جام بيستم بوده است.(sm2)13 نسحه
من خیلی گوه خوردم گفتم ایران از ژاپن بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل میدونی چیه ؟مشکل اینه که یه کامنت رو نصف و نیمه میخونید اونوقت میاید در مورد کل حرفام نظر میدین
ما بازیکنامون بهتره یا ورزشگاهامون بهتره که من بگم ژاپن بهتره ؟
نه بابا ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اونجائی که می دونم --- نیجریه تیم هجومیه --- سریع و قدرتی --- هیچ موقع به سبک یونان بازی نکرده ---
امروز هم به خاطر بازی نه چندان درخشانش هو شد ---
مشخص نميكنه به اون صورت (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممثلا شيلي اون تيمي كه من فكر ميكردم نبود ولي شايد بشه به بردش راي داد (sm55)
جملتو خوندم اتفاقا ولي از تو بعيد بود همچين حرفا و استدلالايي (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كردم واسه خنده گذاشتي خدايي