(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه یه مسیج زدم برات (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه یه مسیج زدم برات (sm2)
شبای دلگیر (sm50)تنهایی و سکوت (sm50)
پ . ن : هر چی هست از با اون بودن بهتره (sm50)
چی شده؟؟؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان يكم نوشابه باز كن (sm2)
تو و صابر و حالا به اين شدت نه ولي ديگه عزيزم كه خطاب كردم ولي به پيمان بگم عزيزم نقل ميگيره فيلتر ميكنه خو چه كاريه ، منم بهش ميگم پ ِپي(sm59)نقل قول:
الان چيم شما رو ياد اين افراد با ذوق انداخت ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم چند تا کتاب رنگ و رو رفته
یه بالون با طناب از گلو پاره
(sm50)
عاقا من عاشق یکی شدم
رفتم پروفایلش بهش پی ام بدم.
عكسش دو نفره بود :-\
عاشق دوستش شدم :-\
رفتم پروفایل دوستش دیدم عکس دسته جمعی گذاشته با دوستاش :-\
الان نمیدونم عاشق کی شدم ولی حس خوبیه ^_^
ﭘﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﺍﻧﮥ ﯾﮏ ﺳﯿﺐ ﺍﺯ
ﺳﮑﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ!
ﺧﻮﺏ ﻫﻤﯿﻦ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺟﺎﯼ ﯾﻪ ﺳﯿﺐ ﺍﺯ؛ ﺩﻭﺳﯿﺐ؛
ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ!
ﺣﺎﻟﺎﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﯿﺐ ﻧﻌﻨﺎ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺳﺮﻣﺎ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺭﯾﻢ..!
چیزی از شما منو یاده اون بدبخت ننداخت باحال بای بای میکرد منم بعضی اوقات مواقع بای دادن ها اینو میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه ناراحت شدی ببخش هر چند چیزه بدی نگفتم (sm25)
مرگ آخرین سیگاره تزریقی ست (sm50)
صابر وضعیت بازار شما چطوره ؟
بازار ما که افتضاح شده این چند روزی