@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
تکوووووون بده جووووووون(sm2)
سلامت کو دیوس(sm25)
چندروز مرخصی داری(sm120)
مرد شدی یا نه؟(sm120)
یاران یادته قبلا یه تاپیک بود چت روم بچه های باران دوتایی به فاک داده بودیم ؟ تو نیم ساعت الکی 200 صفحه پر کرده بودیم ؟ اون تاپیک هنوز هست یا نه ؟
سلااااااااااام دووووووووست(sm19) البته دیووووووس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه صبح باید سر کار باشم(sm2) کارم اداریه اونجا(sm59)
مرد که بودم(sm2)
مدرکت چیه؟من با سیکل برم سربازی.میرم پشت میز آیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو کیونت پاره شه.ما فعلا حال میکنیم ول میگردیم(sm120)
لیسانس دارم(sm59) با مدرک دیپلم به پایین فقط باید پست نگهبانی بدی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که اونجا همش نشستم بقیه کونشون پارس خخخخ تو هم یه روزی به این مرحله خواهی رسید خخخخ(sm120)
نمیرسم.(sm2)
مث رفیقم رفت.چندماه بعد باکارت پایان خدمت برگشت.زده بود به دیوس بازی.رگشو زده بود.کارت قرمزیش کردن.
ینی لیسانس داری واقن.من دوم دبیرستان1 دونه تجدید دارم هنوز.سوم هم که همش(sm120)
خخخخخ آره بابانقل قول:
- (sm59)