نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
هنوزم که هنوز با اون دمو داره حال میکنه (sm2)نقل قول:
بلی دادا (sm59)...دهنمون صاف شد جلو دژبانی..نگهبانی نزدن برات؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خواهرم از اینها خیلی خوشگلتره کشیده محسنو (sm59) تا چند روز دیگه رو نمایی میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو یه پایگان و ناظری واسه من بکشه هر چقدر هزینه شد قبوله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی عکس ها اماده اس(sm50)
فرخ نژاد تو نود نشون داده بود این هفته تیمش.ن صعود کرد لیگ برتر ..
آهنگ بازار خرمشهر گذاشتن ترکوندن ..
این هفته نود نشون میده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه جدا - شبیه میکی موس تشریف داره
من اجازه دارم واسه مذهبی کردن بچه های انجمن یه تاپیک بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث گذاشت دیگه نیازی نیست اپ کنم
چشم عزیزم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حالا ان فالو کنید
آهنگ شهاب رمضان خوب و قابل تحمل است راضیم ازش (sm59)
اوکی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخند بازم، بخند بازم، بخند با خندههات از غصهمون کم شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شبیه یکی از شخصیت های کارتونیه ولی میکی موس نیست.(sm2)
نمودینقل قول:
تو راههنقل قول:
فیلم حسن فتحی بعد از 4 سال اکران میشه ..
هدیه تهرانی تنها بازیگر این فیلمه ..
اون مهر کنترل خیلی بد بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120) من هم جمعه بودم هم دیشب
حامی شی شی میگه من و یاس نمیتونیم فیت بدیم .. :l
ها ولی من همون وسطای راه یکی گفت زود برگشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است (sm120)
غانقل قول:
(sm155)
اگه از اول میگفتن از یگان از کنار پمپ بنزین میرفتیم خب... من تا در شمال رفتم بعد رفتم در جنوب و برگشتم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کی نگهبانی؟ (sm59)
بحث یه چی دیگه س بت می گم بعدن یاهونقل قول:
شنبه :|نقل قول:
این عوض جمعه هفته پیش من (sm120)نقل قول:
ولی خب باز یکشنبه ساعت 8صبح میتونی بری خونه (sm134)
(sm120)نقل قول:
آره ولی امروز بود یا یکشنبه بهتر بود... گرچه مهم نیس (sm120)
آقا کسی اینجا بچه زنجان نیست؟
یا مثلا پدر و مادرش زنجانی باشن؟
سفارش میگیره اتفاقانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خواستی بگو همین چند روز پیش یه نقاشی واسه یه اصفهانی کشیده بود پست کردم مداد رنگی بود
(sm132)
اون که 100درصد... روز اول یا اخر تعطیلات خیلی بهترهنقل قول:
نمیشد با یه پست یکشنبه جابجا کنی؟ کسی راضی نشد؟
(sm132)چون تو پروفشنال شدی از ویندوز 10 راضی هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]