آهنگ نوازش رو که واسه ابی ساخت الگوی خیلی از آهنگای دیگه تو ملودی و به خصوص تنظیم شد و اکثر آهنگا تنظیمشون شبیه این آهنگه که برای مثال شروع آهنگ جدید معین با شروع آهنگ نوازش یکیه .... شادمهر اگه آهنگسازی رو نمیذاشت کنار میتونست یه آلبوم فول با ابی کار کنه و مثل آلبوم مهستی مدیریت کار رو دستش بگیره و یه آلبوم کامل با آهنگسازی ها و تنظیمای خودش واسه ابی بسازه و مطمئنن موفق میشد .. اندی تو شبکه طپش یگفت که خیلی دوست داره شادمهر واسش آهنگ بسازه (چون شادمهر هنرمندیه که تو هر سبکی میتونه کار کنه و دستخط خاصی نداره و مثلا آهنگ بگو از کجا آوردی یا ابرو کمونی خوشگله مصداقشه که سبکاشون به اندی میخوره) شادمهر موسیقی رو با آهنگسازی شروع کرد و کلی آلبوم بیکلام داره و آلبوم بهار من تو آسانسورها و کافی شاپهای بسیاری پخش میشه ، اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد نه خوانندگیش با اینکه میتونست اولین خواننده باشه ولی نخواست چون خودشو فقط آهنگساز میدونست و حتی مصاحبه تو مجله محک گفته بود من خواننده نیستم و خواننده یکی مثل محمد اصفهانیه که دوستش دارم و من موزیسین هستم....
اون شادمهر دیگه نیست و الان فقط فکر پول درآوردنه ... امیزفرشباف کاری کرد که مهدی یراحی که فقط شعرای روزبه بمانی رو میخوند و به غیر خودش فقط رو تنظیمهای بهروز صفاریان و سیروان خسروی میخوند با هر هنرمندی کار کنه ، مهدی یراحی آهنگساز فوق العاده ایه که حتی واسه داریوش تو آلبوم شطرنج با تنظیم بهروز صفاریان آهنگ ساخت و آلبوم بیخوابی سعید شهروز رو تکرار نشدنی کرد و کلی آهنگای موفق دیگه واسه سروش و .... ساخت... همین امیرفرشباف باعث شد دیگه مهدی یراحی هم مثل شادمهر آهنگ نسازه و فقط خواننده باشه ...کلا امیر فرشباف اومده که آهنگسازا رو خواننده کنه و جلوی آهنگسازیشونو بگیره