ای کاش من وقت بیشتری داشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش من وقت بیشتری داشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااااااای کشته مارو
خیلی ممنون که ج دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه که گربه زبونشونو خورده(sm120)
ما غرق شدیم از بس که اتاق دریا شده بود ... (sm81)
خب نمیدونن چی بگن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به رضا بگو 5 تومن میگیره بهت میگه (sm59)
عشق/ «بازی» نبود در چشمم
من خودم باختــــم! نمی بردی!!
عقل آمد دوباره «حــــــکم» کند
«دل» به این هیچ چیز نسپردی
من برایت عزیز! می مـردم
تو برایم عزیز! می مردی؟!
(sm60)
Shahin Najafi
عمال استبداد در صدد برمیآیند این مردرشید(ستارخان) را با ترور از پای درآورند و برای نیل به این منظور عباسقلی نام، نوکر وی، را تطمیع میکنند و او به سوی ولینعمتش تیراندازی می کند.لیکن گلوله به جای حیاتی ستارخان اصابت نمی کند و شخصا زخم خویش را میبندد و صدایش را در نمیآورد، مبادا میان صفوف مجاهدان و آزادی خواهان رعب و بیم رخنه کند…
سجاد فلوریدا چقدر پول میخواد ؟؟(sm120)
الی جون ! عزیز دل انگیز ! یه آلبومی هست میتونی از آیتونز بخری واسه دانلود ؟ لطفا ! (sm110)
مگه کوهو می شه به بند کشید دایی ؟ (sm50)