موزیک ویدیو سیاوش زده رادیو
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک ویدیو سیاوش زده رادیو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم بهت چار تا چیز یادم بدم که لیاقتشو نداری ..
(sm2)وای اقا من هیچی بلد نیستم تو رو خدا
یکی از الدنگ های قدیمی همین باران ، یه مدت پارچه فروش بوده الان زده تو کار خبرنگاری و روزنامه نگارینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام هم همش عکس روزنامه صبح آمل رو میزنه
آره اینو تست کردم نشد بعد معلوم شد سخت افزاریه و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا . من نمیشناسمش. تو چیکارا میکنی امتحانت تموم شد ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای اینکه ادرس بده یه مشت فن جمع کنه،ادرس نمیده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم وبلاگه خبریه،نمیخوایم بریم لاو بترکونیم که(sm2)
یه ذره بشین شاید اومد.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فردا اتفاقا یکی رو دارم ولی هیچی نخوندم ...نقل قول:
تا 26 خرداد هم امتحان دارم ، بعدشم 14 تیر تحویل پروژه
دیگه کم کم داره این اسم دانشجو بودن از روم برداشته میشه
معذرت(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانیبال آمد با خنده های مشعشع و مشکوک ...
حالا لاو که نه ولی قصد داشتم یه اسپم خونه راه بندازم با 4 تا از بچه ها توی نظراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ادرسو بگیر،من پام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که . چیه همش درس (sm3)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اقا ببین کی گفتم همتین دیوث
(sm176) مبارکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرینیش کو (sm70)
آدرس چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بعضی وقت ها کلا گیر میکنه ...نقل قول:
برنامه رو کلا quit کن ، بعد دوباره بالا بیارش ، بعد متن رو کپی کن و ببر توی برنامه ( قبل از بالا آوردن اگه کپی کردی کار نمیکنه ... دوباره باید کپی کنی )
روی جای کامنت یه بار کلیک کن ، مجددا کلیک رو نگه دار تا بیاد و پیست بشه
ممر مبارکه خوب و خوش و سلامت باشین با هم (sm10)
از همون لینگی گه بهت دادم استفاده کن امیر
خونه رفیقه الی، ابوبکره بغدادی(sm209)نقل قول:
وبلاگ دیگه(sm198)
از همین الان آدرس رو گرفته بدوننقل قول:
تا الان یکم بهونه ی درس رو میاوردم ، از چند وقت دیگه باید کلا برم بتن خالی کنم ...نقل قول:
دومیو بزن physical....نقل قول:
off کن
Lets Go Body(sm118)نقل قول:
(sm2) اسکل تز از تو هم مگه داریم ..نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر تو لایک نکردی هنو نه ؟ (sm120)نقل قول:
آهنگ اوریجینال تو DVD بود .. (sm2) (sm30)
منتها رویت نشده بود .. (sm30)
سینجول فسیلو نیگا (sm2)
امیدوارم این خوشیا رو از الی نگیره(sm70)
نه.بگو کجا برم با گوشی برم بلایکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم 8:30 برم پی درسم ، الان که شده 8:31 باید تا 9 صبر کنم
هر کیو میتونی تگ کن (sm120)(sm19)وختی تموم شد یه ماموریت مهم دیگه هم دارم برات (sm120)
اینستا رو میشه هک کرد ؟(sm120)
(sm70)نقل قول:
شیما بم رای ندادی ؟(sm25)نقل قول: