المان و فرانسه هر کدوم برن بالا من حامی اونا هستم در ادامه جام (sm41)
نمایش نسخه قابل چاپ
المان و فرانسه هر کدوم برن بالا من حامی اونا هستم در ادامه جام (sm41)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتا و دی بروین و لوئیز رو فروختیم به جاش ماتیچ و صلاح و زوما و فابرگاس و کوستا رو خریدیم بدون خرج کردن یه پنی تازه اینجا قیمت دی بروین رو 2 میلیون کمتر ذکر کرده و میشه گفت 2 میلیون هم سود کرده چلسی (sm120)
Chelsea collected £103.1 million from the exits of Juan Mata (£37.1 million), Kevin De Bruyne (£16 million) and David Luiz (£50 million).
Incredibly, the Blues spent a supposed £103.1 million to purchase Nemanja Matic (£21 million), Mohamed Salah (£11 million), Kurt Zouma (£12.5 million), Diego Costa (£32 million) and Cesc Fabregas (£26.6 million).
سیب بخور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمی: پراندلی هدایت گالاتاسارای را برعهده گرفت
فقط خدا کنه مانچینی نیاد اینور (sm25)
بدترین گزینه ای که میشه اورد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این وضع یورو و دوره و بعدم پر
ماتای 25 ساله که 3 سال تو تیمتون بود رو فروختین و بجاش سسک افت کرده 27 ساله رو خریدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی بروین هم احتمالا مث ماتیچ با یه پیشنهاد 30.20 ملیونی برمیگردونین (sm70)
لویز هم خریت پارسی ژرمن بود تا هنر شما (sm21)
چلسی - سیتی - بارسا - رئال - بایرن رو به من بدن با یه بودجه 70.80 ملیونی واسه 5 سال تیمشونو میبندم که نیاز به هیچ خرید دیگه ای هم نداشته باشن(sm41)(sm41)
سسک رو خریدیم جانسین لمپارد 36 ساله بشه نه ماتای بیست و 5 ساله (sm70)نقل قول:
جای ماتا صلاح رو خریدن (sm120)
دی بروین هم ما 7 میلیون خریدیم سر جمع 3 بازی کامل واسمون نکرد فروختیم 18 تا (sm70)
ضمنا خوزه هیچ وقت از این کارا نمیکنه اون کار انجلوتی ابله بود که گند زد تو تمام نقل و انتقالات (sm98)
چک هم 50 تا میکنیم تو پاچه یه تیم کورتوا رو میاریم سر کار تا 10 سالم بیمه میشیم (sm120)
شوارزم که مفت بستیم یه سال دیگه باهاش! (sm17)
راستی یه مهاجم شونزده ساله هم دیروز از شما خریدیم حسین (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیورپول ریکی لمبرت هم خریده تازه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]