ديشب يه فيلم ديدم همش ذكره خدا توش بود
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Oh GOD
OOOOh My GoooD
OOOAAAhhh Good
خلاصه فيلمه معنوي بود راضيم ازش!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ديشب يه فيلم ديدم همش ذكره خدا توش بود
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Oh GOD
OOOOh My GoooD
OOOAAAhhh Good
خلاصه فيلمه معنوي بود راضيم ازش!!!
حالا ما یه چی گفتیما همیشه هر وقت یکی یه چی میگه شما هیچی نمیگین حالا ما یه چی گفتیم شما اد همون لحظه باید ببینیدش و جواب بدین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا من در حد شوخی گفتم شما چرا انقدر اعصاب ندارین پست نوید رو خوندم آغا اصلا من معذرت میخوام(sm10) عجب!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چیزیه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزاده هست ولی کم هست (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسی زیبا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته ای که توجه منو به خودش جلب کرده اینه که واقعا داری از اینترنت اکسپلوره استفاده میکنی یا اشتباهی دستت خورده؟ (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد قشنگ حواست هست (sm19)
نقل قول:
داداش دیگه من اونقدرا هم خدا نیستما ، آب و هوا رو روی رندوم گذاشتم (sm2)
عمرا منظور حرف منو گرفته باشی که هنوزم اینطوری میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه موطمئن شدم مدرسه استثنائیا میرفتی (sm2)
اگه خدا خدایِ منه که من هر چی ازش بخوام عمرا بده ، ینی اگه بخوام سایت شیلفر بشه عمرا دیگه اتفاق بیفته که سایت شیلفر بشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
اصن من بعد ، اصن من بد ... (sm50)
بشدت دچارشم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضات بسی عالی (sm127)
تو تهران خیابون هایی هست که اسم زن باشن ولی خیلی معروف نیستن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا سمت جنوب شرق تهران یه خیابون هست به اسم شقایق!
ملت وایمیستن کنار خیابون میگن " سر شقایق "
نه بابا غلط بکنم از ie استفاده کنم مگه چلم (sm30) چیز شکن فری گیت رو که باز کنی خودکار ie باز میشه اگه توجه کنی میبینی فایر فاکس بازه این ie رو تا حالا محل سگم بش نذاشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تنظیماتش هست یه گزینه که مرورگر باز نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
همسایه عزیز. برادر گرامی.
جمعه شب تموم شد
زنتو میکنی دمت گرم نوش جانت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اما مادرخراب چرا زنت میگه یواش همسایه ها خوابن میشنوند زشته میگی ... دهن همسایه. خوو دیوث ما چه هیزم تری بهت فروختیم؟!